Contact

Kontakt

SEND Thank you!
Reservation
Provjeri
Trip advisor

Trip advisor

Ramada Resort Ramada Hotel & Suites Hotel Spik Hotel Kompas Alpina Hotel Vitranc Apartmaji
Facbook
Twitter

Twitter

Hotel Kompas

Najveći hotel u Kranjskoj Gori - sasvim blizu centra

Ramada Resort Kranjska Gora

Ramada Resort Kranjska Gora - kraljuje uz skijalište

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

U centru grada samo korak od skijališta - Ramada Hotel & Suites

Apartmani Vitranc

Apartmani Vitranc - krevet s pogledom na skijalište

Hotel Kompas

Kongresni turizam s tradicijom

Ramada Resort Kranjska Gora

Konferencija s pogledom


Miss Earth 2017

V Kranjski Gori, natančneje v hotelu Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora, so se zbrale finalistke tekmovanja Miss Earth Slovenija 2017. 


Več o novici spodaj. 


Tekmovanje Miss Earth sodi med tri največja svetovna lepotna tekmovanja, del njegovega poslanstva pa je tudi ozaveščanje ljudi o zdravem načinu življenja. Priložnosti za zdrav in aktiven oddih pa so ta teden v Zgornjesavski dolini odkrivale tudi finalistke letošnjega tekmovanja za Miss Earth Slovenije.

 

Finalistke tekmovanja za izbor Miss Earth Slovenija 2017 so se v sredo, 12. 7. 2017, zbrale v Kranjski Gori, kjer so skupaj preživele športni dan v osrčju neokrnjene narave. Narava je tudi glavno vodilo samega tekmovanja, ki povezuje teme kot so zaščita in varstvo okolja, ekološke vrednote ter zdravo življenje. Dekleta so dan izkoristile za ustvarjanje fotografij ob jezeru Jasna in v Planici, nato v spremstvu animatorja HIT Alpinea s kolesi obiskale Nordijski center Planica, kjer so se ob osvežilnem Alpskem napitku v restavraciji Kavka seznanile z zgodovino poletov v Planici. Ob povratku v Ramada Hotel & Suites so kljub utrujenosti izrazile zadovoljstvo o preživetem zelenem športnem dnevu in se zahvalile gostitelju za gostoljubje.

 

Zmagovalka Miss Earth Slovenije bo v sodelovanju z partnerjem Hit Alpineo pripravila poseben projekt. Iz odpadnih materialov, ki ponavadi nastanejo pri turistični ali gostinski dejavnosti, bo v sodelovanju z podjetjem Smetomat nastal recikliran spominek v obliki Ajdovske deklice, ti pa bodo naprodaj v hotelih Hit Alpinee.

 

Za dogodek Miss Earth Slovenija, ki je pri nas prisoten od leta 2007,  skrbi gospod Drago Gavranovič, eden od organizatorjev. Ob obisku je dejal: “Veseli nas, da sodelujemo s tako zeleno destinacijo kot je Kranjska Gora, kjer se poslanstvo in cilji tekmovanja aktivno uresničujejo. Pri samem izboru ne gre le za videz in karizmo, čeprav je oko tisto, ki navadno usmerja našo pozornost. Pomembne so ideje in usmerjenost v trajnostni razvoj, pa tudi sama predstavitev. Zato zmagovalka posname krajši EKO video v katerem izpostavi ekološke vrednote Slovenije v okrožju narave, s katerim se na finalnem izboru predstavi svetovni javnosti. Tekmovanje iz leta v leto pridobiva na teži, v prihodnosti pa načrtujemo še večjo rast in večje zanimanje zanj, saj je ekologija postala ena ključnih vrednot in hkrati odgovornosti nas vseh.”  


 


Ostanite u kontaktu

Hit Alpinea d.o.o, s osobnim podacima, djeluje u skladu s europskim propisima i zakonima. Prikupljeni osobni podaci koristit će se u svrhu uspostavljanja direktnoga kontakta i izravnog marketinga. U svrhu izravnog marketinga, korisnik može u bilo kojem trenutku zatražiti ukidanje korištenja osobnih podataka, na način da pošalje e-mail na adresu: info@hit-alpinea.si. Korisnik također može u bilo kojem trenutku zatražiti od operatora da mu pruži uvid u podatke koje obrađuje, te da ih kontrolira, izmijeni ili izbriše. Pažljivo ćemo čuvati i zaštititi osobne podatke kako bismo izbjegli moguće neopravdano otkrivanje podataka neovlaštenim osobama te ćemo koristiti i obrađivati dobivene osobne podatke u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka. Pobrinut ćemo se odgovarajućim zaštitnim mjerama da će se osobni podaci obrađivati samo za određenu svrhu.

Thank you!

Društveni smo. Ovdje možete ostati s nama u kontaktu.
Facebook Twitter Instagram