Contact

Kontakt

SEND Thank you!
Reservation
Provjeri
Trip advisor

Trip advisor

Ramada Resort Ramada Hotel & Suites Hotel Spik Hotel Kompas Alpina Hotel Vitranc Apartmaji
Facbook
Twitter

Twitter

Hotel Kompas

Najveći hotel u Kranjskoj Gori - sasvim blizu centra

Ramada Resort Kranjska Gora

Ramada Resort Kranjska Gora - kraljuje uz skijalište

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

U centru grada samo korak od skijališta - Ramada Hotel & Suites

Apartmani Vitranc

Apartmani Vitranc - krevet s pogledom na skijalište

Hotel Kompas

Kongresni turizam s tradicijom

Ramada Resort Kranjska Gora

Konferencija s pogledom


Pot slavnih - Hotel Kompas

Kranjsko Goro in naše hotele vsako leto obiščejo številni vrhunski športniki, ki kraj izberejo zaradi idealnih vremenskih pogojev, vrhunske športne infrastrukture in kvalitetnih storitev Hit Alpinee, ki jih prilagajamo njihovim potrebam.


Več o Poti slavnih spodaj 
 

 


Kranjska Gora slovi kot priznano športno in rekreacijsko središče Julijskih Alp. Naravne danosti Zgornjesavske doline so s svojo ugodno klimo, zdravim gorskim zrakom in pomirjujočim učinkom okoliških gozdov kot  naročeni za športne priprave. 

 

Mrzle zime in prijetna poletna klima odgovarjata tako zimskim športnikom kot kolektivnim športnim ekipam, ki priprave opravijo poleti. Nordijski center Planica  s svojimi skakalnicami in tekaškimi progami, dvorana Vitranc s fitnesom, šolska športna dvorana in dve nogometni igrišči, katerima se bo kmalu pridružilo še tretje, pa zagotavljajo vrhunsko infrastrukturo v okolici kranjskogorskih hotelov.

 

Med njimi  po športni specializaciji izstopa hotel Kompas, ki ga poleti okupirajo športne ekipe. Trenutno se v hotelu zaključuje prenova sob, te so urejene v športnem duhu, krasi jih tudi večja prostornina in večje postelje.

 

Kadar pri nas gostuje vrhunska športna ekipa se jim popolnoma prilagodimo. Vsi imajo svoje zahteve, tako kulinarične, logistične, kot tudi vsakodnevne malenkosti, na katere je treba biti pozoren. Zaradi velike konkurence po celotni Evropi pa moramo ugoditi vsem njihovim zahtevam,” je dejal Goran Jovanović, zaposlen v prodajni službi Hit Alpinee. V zadnjih letih so v Kranjsko Goro prispeli evropski rokometni prvaki iz Vardarja, hrvaški nogometni prvak NK Rijeka, košarkarski velikani Anadolu Efes, Bešiktaš in številne reprezentance.

 

Športniki so že dolga leta velik del kulture hotela Kompas. Tudi zato smo pred hotelom uredili Pot slavnih. Zvezde, vgravirane v tla, bodo za vedno ohranile spomin na svetovne in evropske prvake, šampione in vse ostale športnike, ki so obiskali Kranjsko Goro in hotele Hit Alpinea. Fedja Pobegajlo, direktor podjetja: “Pot slavnih bo zanimiv dodatek za naše goste, saj marsikdo ne ve, koliko vrhunskih športnikov je obiskalo hotel, v katerem počitnikujejo. Naš načrt je, da zvezde sproti dodajamo tudi v prihodnosti, tako da se bo ta projekt še razvijal.

 

Po Poti slavnih lahko zakorakate pred vhodom v hotel Kompas.


 


Ostanite u kontaktu

Hit Alpinea d.o.o, s osobnim podacima, djeluje u skladu s europskim propisima i zakonima. Prikupljeni osobni podaci koristit će se u svrhu uspostavljanja direktnoga kontakta i izravnog marketinga. U svrhu izravnog marketinga, korisnik može u bilo kojem trenutku zatražiti ukidanje korištenja osobnih podataka, na način da pošalje e-mail na adresu: info@hit-alpinea.si. Korisnik također može u bilo kojem trenutku zatražiti od operatora da mu pruži uvid u podatke koje obrađuje, te da ih kontrolira, izmijeni ili izbriše. Pažljivo ćemo čuvati i zaštititi osobne podatke kako bismo izbjegli moguće neopravdano otkrivanje podataka neovlaštenim osobama te ćemo koristiti i obrađivati dobivene osobne podatke u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka. Pobrinut ćemo se odgovarajućim zaštitnim mjerama da će se osobni podaci obrađivati samo za određenu svrhu.

Thank you!

Društveni smo. Ovdje možete ostati s nama u kontaktu.
Facebook Twitter Instagram