Contact

Contatti

SEND Thank you!
Reservation
Verifica
Trip advisor

Trip advisor

Ramada Resort Ramada Hotel & Suites Hotel Spik Hotel Kompas Alpina Hotel Vitranc Apartmaji
Facbook
Twitter

Twitter

Kompas Hotel

L'albergo piu grande di Kranjska Gora - vicinissimo al centro

Ramada Resort Kranjska Gora

Ramada Resort Kranjska Gora regna sulla pista da sci

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Nel centro della città, a due passi dalla pista da sci - Ramada Hotel & Suites

Appartamenti Vitranc

Appartamenti Vitranc - un letto con vista sulle piste da sci

Kompas Hotel

Attività congressuale con tradizione

Ramada Resort Kranjska Gora

Conferenza con vista


Pot slavnih - Hotel Kompas

Kranjsko Goro in naše hotele vsako leto obiščejo številni vrhunski športniki, ki kraj izberejo zaradi idealnih vremenskih pogojev, vrhunske športne infrastrukture in kvalitetnih storitev Hit Alpinee, ki jih prilagajamo njihovim potrebam.


Več o Poti slavnih spodaj 
 

 


Kranjska Gora slovi kot priznano športno in rekreacijsko središče Julijskih Alp. Naravne danosti Zgornjesavske doline so s svojo ugodno klimo, zdravim gorskim zrakom in pomirjujočim učinkom okoliških gozdov kot  naročeni za športne priprave. 

 

Mrzle zime in prijetna poletna klima odgovarjata tako zimskim športnikom kot kolektivnim športnim ekipam, ki priprave opravijo poleti. Nordijski center Planica  s svojimi skakalnicami in tekaškimi progami, dvorana Vitranc s fitnesom, šolska športna dvorana in dve nogometni igrišči, katerima se bo kmalu pridružilo še tretje, pa zagotavljajo vrhunsko infrastrukturo v okolici kranjskogorskih hotelov.

 

Med njimi  po športni specializaciji izstopa hotel Kompas, ki ga poleti okupirajo športne ekipe. Trenutno se v hotelu zaključuje prenova sob, te so urejene v športnem duhu, krasi jih tudi večja prostornina in večje postelje.

 

Kadar pri nas gostuje vrhunska športna ekipa se jim popolnoma prilagodimo. Vsi imajo svoje zahteve, tako kulinarične, logistične, kot tudi vsakodnevne malenkosti, na katere je treba biti pozoren. Zaradi velike konkurence po celotni Evropi pa moramo ugoditi vsem njihovim zahtevam,” je dejal Goran Jovanović, zaposlen v prodajni službi Hit Alpinee. V zadnjih letih so v Kranjsko Goro prispeli evropski rokometni prvaki iz Vardarja, hrvaški nogometni prvak NK Rijeka, košarkarski velikani Anadolu Efes, Bešiktaš in številne reprezentance.

 

Športniki so že dolga leta velik del kulture hotela Kompas. Tudi zato smo pred hotelom uredili Pot slavnih. Zvezde, vgravirane v tla, bodo za vedno ohranile spomin na svetovne in evropske prvake, šampione in vse ostale športnike, ki so obiskali Kranjsko Goro in hotele Hit Alpinea. Fedja Pobegajlo, direktor podjetja: “Pot slavnih bo zanimiv dodatek za naše goste, saj marsikdo ne ve, koliko vrhunskih športnikov je obiskalo hotel, v katerem počitnikujejo. Naš načrt je, da zvezde sproti dodajamo tudi v prihodnosti, tako da se bo ta projekt še razvijal.

 

Po Poti slavnih lahko zakorakate pred vhodom v hotel Kompas.


 


Resta in contatto

La società Hit Alpinea d.o.o. utilizza i dati personali in conformità con il Regolamento europeo sulla protezione dei dati (GDPR) e la legislazione in vigore. I dati personali acquisiti saranno utilizzati allo scopo di stabilire un contatto e anche per finalità di marketing diretto. L'utente puòrichiedere in qualsiasi momento la cessazione del trattamento dei dati personali per le finalità di marketing diretto tramite l'invio di un'e-mail all'indirizzo (info@hit-alpinea.si). L'utente può inoltre richiedere in qualsiasi momento al responsabile del trattamento l'accesso ai dati che gestisce e anche la loro integrazione, modifica o cancellazione. I dati personali ottenuti saranno conservati e protetti accuratamente, in modo da evitare eventuali divulgazioni a persone non autorizzate e saranno utilizzati ed elaborati in conformità alle disposizioni della Legge sulla protezione dei dati personali. Si provvederà a garantire adeguate misure di tutela e a elaborare i dati personali solo per le finalità previste.

Thank you!

Siamo anche sociali. Qui si può restare in contatto con noi.
Facebook Twitter Instagram