Contact

Contatti

SEND Thank you!
Reservation
Verifica
Trip advisor

Trip advisor

Ramada Resort Ramada Hotel & Suites Hotel Spik Hotel Kompas Alpina Hotel Vitranc Apartmaji
Facbook
Twitter

Twitter

Kompas Hotel

L'albergo piu grande di Kranjska Gora - vicinissimo al centro

Ramada Resort Kranjska Gora

Ramada Resort Kranjska Gora regna sulla pista da sci

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Nel centro della città, a due passi dalla pista da sci - Ramada Hotel & Suites

Appartamenti Vitranc

Appartamenti Vitranc - un letto con vista sulle piste da sci

Kompas Hotel

Attività congressuale con tradizione

Ramada Resort Kranjska Gora

Conferenza con vista


World para alpine skiing championships

Celotna karavana Svetovnega pokala  bo letos imela v Kranjski Gori celo 2 postanka.


Tehnične discipline bodo potekale od 21. – 24.01.2019 v Podkorenu; hitre discpline pa v Sella Nevei. Smučarji invalidi se bodo v ženski in moški konkurenci pomerili v 2 veleslalomih in sicer v treh kategorijah smučark in smučarjev (slepi, sedeči ter amputirani tekmovalci in tekmovalke).


Mojca Matko, Race office


Partnerji

Za brezskrbno vožnjo, lahko rezervirate svoje vozilo pod slednjim linkom

 


120 športnikov
30 držav
3 discipline – 3 kategorije: slalom, veleslalom, smuk – slepi, sedeči, amputirani tekmovalci in tekmovalke
240 udeležencev.

 

 

 


Celotna karavana Svetovnega pokala pa bo letos imela v Kranjski Gori celo 2 postanka. Kot odlični organizatorji zadnji treh let (2016 – 2918) tekmovanj Svetovnega pokala in še naslednjih dveh, smo bili izbrani kot destinacija za organizacijo svetovnega prvenstva športnikov invalidov v smučanju; in sicer skupaj s Sella Neveo v terminu od 21.1. do 1.2.2019.


Kar nam je v veliko čast in ponos, da se utrjujemo tudi kot športna destinacija tudi za ta segment športa, ki je s svojimi tekmovanji in športniki na enako visoki ravni, kot tudi tekmovanja Svetovnega pokala v alpskem smučanju.


Glavni organizator smo Hit Alpinea d.o.o. in smo pripravljeni na sprejem najmanj 100 tekmovalcev in prav toliko spremljevalcev iz približno 17ih držav sveta, kateri bodo tekmovali na tekmovališču, kjer se odvija tudi Svetovni pokal alpskih smučarjev – Pokal Vitranc.


Tehnične discipline bodo potekale od 21. – 24.01.2019 v Podkorenu; hitre discpline pa v Sella Nevei. Smučarji invalidi se bodo v ženski in moški konkurenci pomerili v 2 veleslalomih in sicer v treh kategorijah smučark in smučarjev (slepi, sedeči ter amputirani tekmovalci in tekmovalke).


 

 


Resta in contatto

La società Hit Alpinea d.o.o. utilizza i dati personali in conformità con il Regolamento europeo sulla protezione dei dati (GDPR) e la legislazione in vigore. I dati personali acquisiti saranno utilizzati allo scopo di stabilire un contatto e anche per finalità di marketing diretto. L'utente puòrichiedere in qualsiasi momento la cessazione del trattamento dei dati personali per le finalità di marketing diretto tramite l'invio di un'e-mail all'indirizzo (info@hit-alpinea.si). L'utente può inoltre richiedere in qualsiasi momento al responsabile del trattamento l'accesso ai dati che gestisce e anche la loro integrazione, modifica o cancellazione. I dati personali ottenuti saranno conservati e protetti accuratamente, in modo da evitare eventuali divulgazioni a persone non autorizzate e saranno utilizzati ed elaborati in conformità alle disposizioni della Legge sulla protezione dei dati personali. Si provvederà a garantire adeguate misure di tutela e a elaborare i dati personali solo per le finalità previste.

Thank you!

Siamo anche sociali. Qui si può restare in contatto con noi.
Facebook Twitter Instagram