V skrbi tako za zaposlene kot za goste, smo poskrbeli, da bodo dogodki varni in zdravi.
najdete pri vsakem hotelu
1. KONTROLA ŠTEVILA OBISKOVALCEV
Izdelan načrt gibanja in števila obiskovalcev in njihovih podatkov.
2. ZAGOTAVLJANJE MEDOSEBNE RAZDALJE
Vzdrževanje razdalje med udeleženci min. 1,5 m (na dogodkih kjer udeleženci sedijo).
3. SKRB ZA OSEBNO HIGIENO
Omogočanje osebne higiene z namenskim razkužilom v vseh prostorih.
4. BREZSTIČNO KOMUNICIRAJE
Zagotavljanje e-komuniciranja in e-plačevanja.
5. RAZKUŽEVANJE PROSTOROV
Stalno razkuževanje prostorov.
6. RAZKUŽEVANJE TEHNIČNE OPREME
Stalnorazkuževanje tehnične opreme.
7. PREZRAČEVANJE PROSTOROV
Stalno zračenje prostorov z dovajanjem svežega zraka.
8. BREZSTIČNI CATERING
Catering brez osebja, v reciklirani embalaži za enkratno uporabo.
9. IZOLACIJSKI PROSTOR
Poseben prostor za izolacijo okuženih oseb.
10. JASNA KOMUNIKACIJA
Jasna grafična navodila za preprečevanje okužbe in higieno med dogodkom.