Contact

Контакт

SEND Thank you!
Reservation
Проверь
Trip advisor

Trip advisor

Ramada Resort Ramada Hotel & Suites Hotel Spik Hotel Kompas Alpina Hotel Vitranc Apartmaji
Facbook
Twitter

Twitter

Отель «Компас»

Самый большой отель курорта Краньска Гора - очень близко к центру

Отель «Рамада Ресорт Краньска Гора»

Лучший горнолыжный отель в Словении

Отель Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

В центре города, всего в нескольких шагах от горнолыжных склонов - Ramada Hotel & Suites

Апартаменты «Витранц»

Апартаменты «Витранц» - номер с видом на горнолыжные склоны

Отель «Компас»

Конгрессный туризм с традициями

Отель «Рамада Ресорт Краньска Гора»

Конференция с прекрасным видом


Svetovni pokal smučarjev invalidov

 

Zgornjesavska dolina v treh januarskih tednih gosti športnike invalide. Med 20. in 23. januarja bodo na sporedu tekme svetovnega pokala za smučarje invalide.


Več o dogodku spodaj. 


 


Svetovni pokal v alpskem smučanju športnikov invalidov četrtič v Kranjski Gori

 

Med 20. in 23.1. se bo v Kranjski Gori že 4. odvijalo tekmovanje za Svetovni pokal za športnice in športnike invalide. Nastopilo bo kar 150 tekmovalcev iz sedemnjastih držav. Vsak dan bodo potekala tekmovanje v treh kategorijah  - sedeči, stoječi in slabovidni, moški in ženske, ki se bodo pomerili v veleslalomu in slalomu.Tekmovanja bodo potekala ob vitranški strmini na progi Pečarjev Rut. Podrobnejši urnik tekem najdete pod zavihkom program.


Tekmovalci se bodo na strmini v Podkorenu pomerili v treh različnih kategorijah. Slepi in slabovidni se bodo po progi spustili v spremstvu vodnika, progo pa bodo premagovali s pomočjo avdiopovezave, zato bosta takrat na prizorišču utihnila glasba in napovedovalec. Med stoječimi športniki s cerebralno paralizo in poškodbami okončin je največ športnikov z amputiranimi udi, a jih tudi to ne ovira pri premagovanju proge. V tretji kategoriji so sedeči (športniki paraplegiki), ki tekmujejo v prirejenih tekmovalnih smučeh (monoski).

 

Karavana se bo v gorenjskem zimskošportnem središču ustavila že četrtič, saj so bili udeleženci v preteklih dveh letih navdušeni nad pripravo proge, gostoljubnostjo v hotelih in v kraju ter nad samo organizacijo dogodka, ki tudi letos poteka pod okriljem družbe Hit Alpinea.


„HIT Alpinea je tako ponovno organizator svetovnega pokala v alpskem smučanju za športnike invalide. Za nas je to izredno priznanje za preteklo delo, predvsem pa se na takih dogodkih tudi veliko naučimo. Moram reči, da imamo v podjetju ogromno znanja za organizacijo tovrstnih dogodkov. Je pa to tekmovanje tudi referenčna točka, ki jo uporabljamo pri trženju vseh naših ostalih dogodkov.“ Milan Sajovic, direktor Hit Alpinea, organizator


Tekmovanje bo sicer tudi letos mogoče spremljati preko spleta, lani si je prenose tekem iz Kranjske Gore ogledalo več kot 42.000 ljudi.

 

Zgornjesavska dolina je pripravljena na začetek pestrega športnega dogajanja, ki bo še dodatno popestrilo turistični utrip v tem priljubljenem zimskem letovišču. 


 

Ponedeljek, 20.1. 2020

9.30 Veleslalom, 1. tekma, 1. tek Pečarjev Rut
13.00 Veleslalom, 1. tekma, 2. tek Pečarjev Rut
Po tekmi Podelitev v izteku
18.00 Captain meeting  

Torek, 21.1. 2020

9.30 Veleslalom, 2. tekma, 1. tek Pečarjev Rut
13.00 Veleslalom, 2. tekma, 2. tek Pečarjev Rut
po tekmi Podelitev v izteku
18.00 Captain meeting  

Sreda, 22.1. 2020

9.30 Veleslalom, 3. tekma, 1. tek Pečarjev Rut
13.00 Veleslalom, 3. tekma, 1. tek Pečarjev Rut
po tekmi Podelitev v izteku
18.00 Captain meeting  

Četrtek, 23.1. 2020

9.30 Slalom 1. tek Pečarjev Rut
13.00 Slalom 2. tek Pečarjev Rut
po tekmi Podelitev v izteku

 

       kranjska_gora_logo.jpg       


Оставайтесь на связи

Hit Alpinea d.o.o. handles personal data in accordance with the applicable European order and legislation. Personal data obtained will be used for the purpose of making contact, as well as for the purpose of direct marketing. For the latter, the user may at any time request cessation of use of personal data in such a way by sending an e-mail to the address (info@hit-alpinea.si). The user may also at any time request that the operator enables him/her insight into data which is being processed by the operator and that the operator should enter, correct, or delete the data. Personal data will be carefully stored and protected in order to prevent any unjustified data disclosure to unauthorised persons. The obtained personal data will be used and processed in accordance with the provisions of the Personal Data Protection Act. We will take care of appropriate safety measures and that personal data will be processed only for a specific purpose.

Thank you!

Мы очень дружелюбны. Здесь вы можете оставаться с нами на связи.
Facebook Twitter Instagram