Contact

Kontakt

POŠLJI Thank you!
Reservation
PREVERI
Trip advisor

Trip advisor

Ramada Resort Ramada Hotel & Suites Hotel Spik Hotel Kompas Alpina Hotel Vitranc Apartmaji
Facbook
Twitter

Twitter

Hotel Kompas

Največji hotel v Kranjski Gori - povsem blizu središča

Ramada Resort Kranjska Gora

Najboljši smučarski hotel v Sloveniji

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

V centru mesta, a le streljaj od smučišča - Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Apartmaji Vitranc

Apartmaji Vitranc - postelja v samem središču Kranjske Gore

Hotel Kompas

Kongresni turizem s tradicijo

Ramada Resort Kranjska Gora

Konferenca z razgledom


32. Evropsko prvenstvo v tradicionalnem karateju

 

Kranjska Gora, 30.11.2016 - V prelepem ambientu Kranjske Gore se je 25.11. in 26.11.2016 odvilo že 32. Evropsko Prvenstvo v tradicionalnem karateju pod budnim okriljem Slovenske Zveze Tradicionalnega karateja.

 

Tekmovanje je potekalo v dvorani Vitranc, kjer so v petek, 25.11. potekale kvalifikacije EP, v soboto 26.11. pa velika otvoritev prvenstva ter finalna tekma. Evropskega prvenstva se je udeležilo 380 tekmovalcev s spremnim osebjem iz 14 držav. Tekmovanja so potekala v 34 kategorijah ter v 6 starostnih skupinah: cadets, junior, Youth, Senior, older seniors ter veterans. Starostne skupine so tako razvrščene po starosti od 14 let do 50 in več.

 

Kranjska Gora je bila tako deležna obiska tekmovalcev iz celotne Evrope, ki so si poleg tekmovanja lahko ogledali tudi naravne lepote slovenske pokrajine. Celotno dogajanje je Zveza organizirala s pomočjo pokroviteljev in partnerjev.

 

Izjemno pozitiven učinek je dogodek pustil tudi v Kranjski Gori in pri tamkajšnjih hotelirjih. V največjem izmed njih, Hit Alpinei, ki je k dogodku pristopila tudi kot partner in soorganizator, so v času dogodka zabeležili okoli 700 nočitev, pritoževali pa se niso niti okoliški gostinci, saj november v Zgornjesavski dolini spada v takoimenovano “mrtvo sezono”. Poleg samega tekmovanja je potekalo tudi več spremljajočih dogodkov. V nedeljo, 27.11.2016, pa je v Dvorani Vitranc sledila še Pokalna tekma Slovenske zveze tradicionalnega karateja, kjer smo bili prav tako deležni ogleda preko 600 nastopov slovenskih karateistov ter karateistov iz sosednjih držav. Pokala se je udeležilo kar 20 klubov ter zvez.

 

Zdaj, ko je karate sprejet v olimpijsko družino športov in se bo predstavil na Olimpijskih igrah v Tokiu 2020 so taka tekmovanja in vsi dosežki še posebej pomembni za vse karateiste, ki s to čudovito starodavno samoobrambno veščino praktično dihajo in živijo.

 

 

Ostanite v stiku

Družba Hit Alpinea d.o.o., z osebnimi podatki ravna skladno z veljavno evropsko uredbo ter zakonodajo. Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni za namen vzpostavitve kontakta in tudi za namen neposrednega trženja. Za namen neposrednega trženja lahko uporabnik kadarkoli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov, na način, da posreduje elektronsko sporočilo na naslov (info@hit-alpinea.si). Uporabnik lahko tudi kadarkoli zahteva, da mu upravljavec omogoči vpogled v podatke, ki jih obdeluje, ter da upravljavec te podatke dopolni, popravi ali izbriše. Osebne podatke bomo skrbno hranili in varovali, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam ter da bomo pridobljene osebne podatke uporabljali in obdelovali v sladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Poskrbeli bomo za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj za določen namen.

Thank you!

Smo družabni. Tukaj lahko ostanete v stiku z nami.
Facebook Twitter Instagram