Contact

Kontakt

POŠLJI Thank you!
Reservation
PREVERI
Trip advisor

Trip advisor

Ramada Resort Ramada Hotel & Suites Hotel Spik Hotel Kompas Alpina Hotel Vitranc Apartmaji
Facbook
Twitter

Twitter

Hotel Kompas

Največji hotel v Kranjski Gori - povsem blizu središča

Ramada Resort Kranjska Gora

Najboljši smučarski hotel v Sloveniji

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

V centru mesta, a le streljaj od smučišča - Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Apartmaji Vitranc

Apartmaji Vitranc - postelja v samem središču Kranjske Gore

Hotel Kompas

Kongresni turizem s tradicijo

Ramada Resort Kranjska Gora

Konferenca z razgledom


Adam Malysz znova v Kranjski Gori!

Med 12.12. in 16.12. je poljska agencija Neckermann v Kranjsko Goro na Ski opening pripeljala svoje agente, sodelavce in druge smučarske navdušence. Prišli so v družbi večkratnega bivšega svetovnega prvaka v smučarskih skokih in poletih, Adama Malysza. 

 

Center dogajanja je bila Snežna plaža za najboljšim smučarskim hotelom v Sloveniji, Ramado Resort Kranjska Gora. Povabljeni gostje so se po smučanju na umetno zasneženih progah zabavali v ritmih DJ-ja z waršavskega radia Eska, ki je redno skrbel tudi za vklope v eter in del dogajanja iz Kranjske Gore v živo prenašal poljskim poslušalcem.

 

Med natrpanim urnikom, ki je vključeval tudi veleslalomsko tekmo, smučanje v avstrijskem Nassfeldu in Gerlitznu, spust po Zip – linu in pogostitev v Planici si je Adam vzel tudi trenutek za občudovanje nove planiške podobe. Nad njo je seveda navdušen in priznava, da mu je kar malo žal, da na Poljskem ni podobne infrastrukture.

 

Direktor Hit Alpinee, Fedja Pobegajlo, je po obisku dejal: »Veseli nas, da smo partnerjem celovito predstavili ponudbo Kranjske Gore in širše okolice. Prepričan sem, da je to začetek dolgotrajnega in trdnega sodelovanja.« 

 

 

Ostanite v stiku

Družba Hit Alpinea d.o.o., z osebnimi podatki ravna skladno z veljavno evropsko uredbo ter zakonodajo. Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni za namen vzpostavitve kontakta in tudi za namen neposrednega trženja. Za namen neposrednega trženja lahko uporabnik kadarkoli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov, na način, da posreduje elektronsko sporočilo na naslov (info@hit-alpinea.si). Uporabnik lahko tudi kadarkoli zahteva, da mu upravljavec omogoči vpogled v podatke, ki jih obdeluje, ter da upravljavec te podatke dopolni, popravi ali izbriše. Osebne podatke bomo skrbno hranili in varovali, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam ter da bomo pridobljene osebne podatke uporabljali in obdelovali v sladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Poskrbeli bomo za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj za določen namen.

Thank you!

Smo družabni. Tukaj lahko ostanete v stiku z nami.
Facebook Twitter Instagram