Contact

Kontakt

POŠLJI Thank you!
Reservation
PREVERI
Trip advisor

Trip advisor

Ramada Resort Ramada Hotel & Suites Hotel Spik Hotel Kompas Alpina Hotel Vitranc Apartmaji
Facbook
Twitter

Twitter

Hotel Kompas

Največji hotel v Kranjski Gori - povsem blizu središča

Ramada Resort Kranjska Gora

Najboljši smučarski hotel v Sloveniji

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

V centru mesta, a le streljaj od smučišča - Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Apartmaji Vitranc

Apartmaji Vitranc - postelja s pogledom na smučišče

Hotel Kompas

Kongresni turizem s tradicijo

Ramada Resort Kranjska Gora

Konferenca z razgledom


GTZ in Dnevni slovenskega turizma

64. Gostinsko turistični zbor Slovenije bo v sodelovanju z družbo Hit Alpinea d.o.o. potekal med 17.10 in 18.10.2017. 


Dogodki bodo potekali v hotelu Kompas, Ramada Resort, Ramada Hotel & Suites in v dvorani Vitranc. 


 S skupnimi idejami bomo pripravili vsebinsko zanimivo prireditev, ki bo 17. in 18. oktobra 2017 popestrila dogajanje v kraju in predstavila utrip tega turističnega kraja nekoč in danes.


Vzporedno bodo potekali tudi Dnevi slovenskega turizma - DST 2017, v katero so vključene vse institucije, oblikovalke zgodbe turizma in gostinstva v slovenskem prostoru.


Nosilec in glavni organizator DST je Javna Agencija RS za trženje in promocijo turizma - STO. 


Prireditev bo obogatila še podelitev priznanj Turistične zveze Slovenije - »Moja dežela - lepa in gostoljubna«.Cenjeni gostje, udeleženke in udeleženci 64. Gostinsko–turističnega zbora Slovenije, v imenu družbe Hit Alpinea vsem izrekam prisrčno dobrodošlico v Kranjski Gori, ki ponosno odpira vrata stanovski prireditvi gostinstva in turizma z najdaljšo tradicijo v Sloveniji.
Dogodek vsako leto poveže in ponudi možnosti za prenos izkušenj, predstavitev inovacij ter navezovanja stikov med udeleženci. Hkrati je to lepa priložnost za predstavitev destinacije, kjer si različni turistični akterji vsakodnevno prizadevamo, da dosežemo in presežemo pričakovanja gostov.

 

Veliko pozornosti posvečamo novostim, ki popestrijo bivanje obiskovalcem. Skupaj z drugimi turističnimi ponudniki smo številne udeležence prepričali s »Kulinarično potjo po Kranjski Gori«, lansko leto smo prvič organizirali »Mednarodni kulinarični festival«, letošnja novost pa je » Večerja treh dežel«, ki prinaša presenetljiva kulinarična doživetja na treh različnih postojankah, v Italiji, Avstriji in Kranjski Gori. Kakovost enotnega turističnega produkta je nedvomno odvisna od vsakega posameznega akterja v turizmu, predvsem pa od možnosti povezovanja. Veseli nas, da se Kranjska Gora razvija in z vedno večjo urejenostjo in ponudbo navdušuje obiskovalce v vseh letnih časih. Prepričan sem, da boste v Zgornjesavski dolini spoznali marsikaj zanimivega, do sedaj neznanega. Želim vam prijetno bivanje, obilo strokovnih izzivov in pozitivne energije.


Dobrodošli!
Hit Alpinea Kranjska Gora
Fedja Pobegajlo, izvršni direktor
Predsednik org. odbora 64. GTZ SlovenijeSpoštovani gostje, cenjeni turistični delavci in vsi, ki se v naši prelepi deželi trudite za dobro počutje gostov, obiskovalcev in vseh drugih, ki prihajajo v zeleni košček oaze med morjem in Alpami, dobrodošli v Kranjski Gori. Resnično sem ponosen, da sem lahko v teh letih, tako pomembnih za vnovičen vzpon slovenskega turizma, župan ene izmed vodilnih letno zimskih destinacij na stičišču treh dežel, treh kultur in treh različnih jezikov. Seveda je gostiti Gostinsko turistični zbor še posebno priznanje za našo občino in vse, ki od turizma živimo, z gosti in turisti dihamo in mislimo zeleno, razvojno ter optimistično. Prav prvih osem mesecev letošnjega leta nam potrjuje pravilnost odločitve za smer trajnostnega, zdravega, naravi prijaznega turizma, ki je edini pogoj za stalno rast turističnega produkta in kakovosti.

 

Rast števila nočitev in obiska preko 10% bo težko ponavljati v prihodnjih letih. Vendar z vlaganjem v kadre, sodobno opremo, ekološko odgovornim ravnanjem, z naravnimi viri in pravilno strategijo, nič ni nemogoče. Prav zelena shema slovenskega turizma je ena, po mojem mnenju, boljših usmeritev Slovenske turistične organizacije. Turizem kot ena glavnih, če ne najpomembnejša gospodarska panoga v državi, bo morda z nekaj več posluha in sodelovanja odgovornih soglasedajalcev lahko orala globoko sled, ki bo vidna tudi od daleč. Naj nam konkurenca in tekmeci ne bodo le tranzicijske dežele, kosati in presegati moramo tudi turistično najbolj razvita področja širom celega sveta. V teh čudovitih jesenskih dneh naj vam bo v Kranjski Gori in okolici lepo. Želim vam čimveč prijetnega druženja, zanimivih doživetij, tekmovalcem, ki se bodo pomerili v različnih spretnostih, kulinariki in turizmu nasploh, pa čim boljše rezultate.


Turizem smo ljudje!
Jani Hrovat, župan občine Kranjska Gora 

/
/
/

Ostanite v stiku

Thank you!

Smo družabni. Tukaj lahko ostanete v stiku z nami.
Facebook Twitter Instagram