Contact

Kontakt

POŠLJI Thank you!
Reservation
PREVERI
Trip advisor

Trip advisor

Ramada Resort Ramada Hotel & Suites Hotel Spik Hotel Kompas Alpina Hotel Vitranc Apartmaji
Facbook
Twitter

Twitter

Hotel Kompas

Največji hotel v Kranjski Gori - povsem blizu središča

Ramada Resort Kranjska Gora

Najboljši smučarski hotel v Sloveniji

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

V centru mesta, a le streljaj od smučišča - Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Apartmaji Vitranc

Apartmaji Vitranc - postelja v samem središču Kranjske Gore

Hotel Kompas

Kongresni turizem s tradicijo

Ramada Resort Kranjska Gora

Konferenca z razgledom


Ledenec navdušil obiskovalce "Meseca oblikovanja"

 

V okviru Meseca oblikovanja je že osmič potekala predstavitev kulinaričnih izdelkov v turizmu, tokrat v povezavi z zgodbami iz destinacij. Tako je v nekdanji tiskarni Mladinske knjige v Ljubljani zaživel tudi “Ledenc”.

 

Po besedah organizatorjev je »Oblikovalska okuševalnica edinstven kulinarično-oblikovalski dogodek, ki združuje strokovna znanja kuharjev, oblikovalcev in izdelovalcev v okusni predstavitvi sodobne kuhinje, izvirnih pogrinjkov in novih izdelkov za hrano. Namen dogodka je razvoj, lansiranje in trženje novih izdelkov, kjer kulinarični performans povezuje oblikovalsko domišljijo in podjetniško strategijo v celovito zgodbo in originalno izkušnjo.«

 

V družbi Hit Alpinea iz Kranjske Gore so sodelovanje na letošnji »Oblikovalski okuševalnici« osnovali na povesti o Špikovem Ledencu in inovativnem spletu turističnih produktov, ki jih povezuje skupni imenovalec – ledeniška voda. 

 

»Gozd Martuljek in Jezerci že leta po ustnih izročilih veljata za prostor s posebno mikroklimo in z vodo bogatim podzemljem. V lanskem letu smo uspeli na osnovi vzorcev iz testnih vrtin pridobiti vodo ledeniškega izvora, ki smo jo vključili v širok spekter programov dobrega počutja, od sveta vod in savn, do kozmetičnih in drugih terapevtskih programov ter seveda kulinarike,« razlaga Fedja Pobegajlo, izvršni direktor družbe Hit Alpinea.

 

Ekipa Hotela Špik v sestavi Ramiz Pašič, Klemen Drole, Robert Kristan, Tadej Lombar in Mirza Avdić je v sodelovanju z arhitektom Andrejem Goriškom in mojstrom oblikovanja ledu, Mirom Rismondo pripravila predstavitev Legende o Ledencu. Združili so kreativne energije in oblikovali posebej privlačen mikroambient, v katerem je ledena skulptura postavnega Ledenca bdela nad inovativnimi kulinaričnimi kreacijami. Gostje so zvedavo okušali številne nove jedi: skalo tlačana, divjo čino, cvetlico potico ter ledeniški napitek, ki bodo odslej doživljajsko dopolnile ponudbo Hotela Špik.

 

Ostanite v stiku

Družba Hit Alpinea d.o.o., z osebnimi podatki ravna skladno z veljavno evropsko uredbo ter zakonodajo. Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni za namen vzpostavitve kontakta in tudi za namen neposrednega trženja. Za namen neposrednega trženja lahko uporabnik kadarkoli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov, na način, da posreduje elektronsko sporočilo na naslov (info@hit-alpinea.si). Uporabnik lahko tudi kadarkoli zahteva, da mu upravljavec omogoči vpogled v podatke, ki jih obdeluje, ter da upravljavec te podatke dopolni, popravi ali izbriše. Osebne podatke bomo skrbno hranili in varovali, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam ter da bomo pridobljene osebne podatke uporabljali in obdelovali v sladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Poskrbeli bomo za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj za določen namen.

Thank you!

Smo družabni. Tukaj lahko ostanete v stiku z nami.
Facebook Twitter Instagram