Contact

Kontakt

POŠLJI Thank you!
Reservation
PREVERI
Trip advisor

Trip advisor

Ramada Resort Ramada Hotel & Suites Hotel Spik Hotel Kompas Alpina Hotel Vitranc Apartmaji
Facbook
Twitter

Twitter

Hotel Kompas

Največji hotel v Kranjski Gori - povsem blizu središča

Ramada Resort Kranjska Gora

Najboljši smučarski hotel v Sloveniji

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

V centru mesta, a le streljaj od smučišča - Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Apartmaji Vitranc

Apartmaji Vitranc - postelja s pogledom na smučišče

Hotel Kompas

Kongresni turizem s tradicijo

Ramada Resort Kranjska Gora

Konferenca z razgledom


Miss Earth 2017

V Kranjski Gori, natančneje v hotelu Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora, so se zbrale finalistke tekmovanja Miss Earth Slovenija 2017. 


Več o novici spodaj. 


Tekmovanje Miss Earth sodi med tri največja svetovna lepotna tekmovanja, del njegovega poslanstva pa je tudi ozaveščanje ljudi o zdravem načinu življenja. Priložnosti za zdrav in aktiven oddih pa so ta teden v Zgornjesavski dolini odkrivale tudi finalistke letošnjega tekmovanja za Miss Earth Slovenije.

 

Finalistke tekmovanja za izbor Miss Earth Slovenija 2017 so se v sredo, 12. 7. 2017, zbrale v Kranjski Gori, kjer so skupaj preživele športni dan v osrčju neokrnjene narave. Narava je tudi glavno vodilo samega tekmovanja, ki povezuje teme kot so zaščita in varstvo okolja, ekološke vrednote ter zdravo življenje. Dekleta so dan izkoristile za ustvarjanje fotografij ob jezeru Jasna in v Planici, nato v spremstvu animatorja HIT Alpinea s kolesi obiskale Nordijski center Planica, kjer so se ob osvežilnem Alpskem napitku v restavraciji Kavka seznanile z zgodovino poletov v Planici. Ob povratku v Ramada Hotel & Suites so kljub utrujenosti izrazile zadovoljstvo o preživetem zelenem športnem dnevu in se zahvalile gostitelju za gostoljubje.

 

Zmagovalka Miss Earth Slovenije bo v sodelovanju z partnerjem Hit Alpineo pripravila poseben projekt. Iz odpadnih materialov, ki ponavadi nastanejo pri turistični ali gostinski dejavnosti, bo v sodelovanju z podjetjem Smetomat nastal recikliran spominek v obliki Ajdovske deklice, ti pa bodo naprodaj v hotelih Hit Alpinee.

 

Za dogodek Miss Earth Slovenija, ki je pri nas prisoten od leta 2007,  skrbi gospod Drago Gavranovič, eden od organizatorjev. Ob obisku je dejal: “Veseli nas, da sodelujemo s tako zeleno destinacijo kot je Kranjska Gora, kjer se poslanstvo in cilji tekmovanja aktivno uresničujejo. Pri samem izboru ne gre le za videz in karizmo, čeprav je oko tisto, ki navadno usmerja našo pozornost. Pomembne so ideje in usmerjenost v trajnostni razvoj, pa tudi sama predstavitev. Zato zmagovalka posname krajši EKO video v katerem izpostavi ekološke vrednote Slovenije v okrožju narave, s katerim se na finalnem izboru predstavi svetovni javnosti. Tekmovanje iz leta v leto pridobiva na teži, v prihodnosti pa načrtujemo še večjo rast in večje zanimanje zanj, saj je ekologija postala ena ključnih vrednot in hkrati odgovornosti nas vseh.”  


 


Ostanite v stiku

Družba Hit Alpinea d.o.o., z osebnimi podatki ravna skladno z veljavno evropsko uredbo ter zakonodajo. Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni za namen vzpostavitve kontakta in tudi za namen neposrednega trženja. Za namen neposrednega trženja lahko uporabnik kadarkoli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov, na način, da posreduje elektronsko sporočilo na naslov (info@hit-alpinea.si). Uporabnik lahko tudi kadarkoli zahteva, da mu upravljavec omogoči vpogled v podatke, ki jih obdeluje, ter da upravljavec te podatke dopolni, popravi ali izbriše. Osebne podatke bomo skrbno hranili in varovali, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam ter da bomo pridobljene osebne podatke uporabljali in obdelovali v sladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Poskrbeli bomo za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj za določen namen.

Thank you!

Smo družabni. Tukaj lahko ostanete v stiku z nami.
Facebook Twitter Instagram