Contact

Kontakt

POŠLJI Thank you!
Reservation
PREVERI
Trip advisor

Trip advisor

Ramada Resort Ramada Hotel & Suites Hotel Spik Hotel Kompas Alpina Hotel Vitranc Apartmaji
Facbook
Twitter

Twitter

Hotel Kompas

Največji hotel v Kranjski Gori - povsem blizu središča

Ramada Resort Kranjska Gora

Najboljši smučarski hotel v Sloveniji

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

V centru mesta, a le streljaj od smučišča - Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Apartmaji Vitranc

Apartmaji Vitranc - postelja v samem središču Kranjske Gore

Certifikati

varni in zdravi dogodki

Hotel Kompas

Kongresni turizem s tradicijo

Ramada Resort Kranjska Gora

Konferenca z razgledom


Pot slavnih - Hotel Kompas

Kranjsko Goro in naše hotele vsako leto obiščejo številni vrhunski športniki, ki kraj izberejo zaradi idealnih vremenskih pogojev, vrhunske športne infrastrukture in kvalitetnih storitev Hit Alpinee, ki jih prilagajamo njihovim potrebam.


Več o Poti slavnih spodaj 
 

 


Kranjska Gora slovi kot priznano športno in rekreacijsko središče Julijskih Alp. Naravne danosti Zgornjesavske doline so s svojo ugodno klimo, zdravim gorskim zrakom in pomirjujočim učinkom okoliških gozdov kot  naročeni za športne priprave. 

 

Mrzle zime in prijetna poletna klima odgovarjata tako zimskim športnikom kot kolektivnim športnim ekipam, ki priprave opravijo poleti. Nordijski center Planica  s svojimi skakalnicami in tekaškimi progami, dvorana Vitranc s fitnesom, šolska športna dvorana in dve nogometni igrišči, katerima se bo kmalu pridružilo še tretje, pa zagotavljajo vrhunsko infrastrukturo v okolici kranjskogorskih hotelov.

 

Med njimi  po športni specializaciji izstopa hotel Kompas, ki ga poleti okupirajo športne ekipe. Trenutno se v hotelu zaključuje prenova sob, te so urejene v športnem duhu, krasi jih tudi večja prostornina in večje postelje.

 

Kadar pri nas gostuje vrhunska športna ekipa se jim popolnoma prilagodimo. Vsi imajo svoje zahteve, tako kulinarične, logistične, kot tudi vsakodnevne malenkosti, na katere je treba biti pozoren. Zaradi velike konkurence po celotni Evropi pa moramo ugoditi vsem njihovim zahtevam,” je dejal Goran Jovanović, zaposlen v prodajni službi Hit Alpinee. V zadnjih letih so v Kranjsko Goro prispeli evropski rokometni prvaki iz Vardarja, hrvaški nogometni prvak NK Rijeka, košarkarski velikani Anadolu Efes, Bešiktaš in številne reprezentance.

 

Športniki so že dolga leta velik del kulture hotela Kompas. Tudi zato smo pred hotelom uredili Pot slavnih. Zvezde, vgravirane v tla, bodo za vedno ohranile spomin na svetovne in evropske prvake, šampione in vse ostale športnike, ki so obiskali Kranjsko Goro in hotele Hit Alpinea. Fedja Pobegajlo, direktor podjetja: “Pot slavnih bo zanimiv dodatek za naše goste, saj marsikdo ne ve, koliko vrhunskih športnikov je obiskalo hotel, v katerem počitnikujejo. Naš načrt je, da zvezde sproti dodajamo tudi v prihodnosti, tako da se bo ta projekt še razvijal.

 

Po Poti slavnih lahko zakorakate pred vhodom v hotel Kompas.


 


Ostanite v stiku

Družba Hit Alpinea d.o.o., z osebnimi podatki ravna skladno z veljavno evropsko uredbo ter zakonodajo. Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni za namen vzpostavitve kontakta in tudi za namen neposrednega trženja. Za namen neposrednega trženja lahko uporabnik kadarkoli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov, na način, da posreduje elektronsko sporočilo na naslov (info@hit-alpinea.si). Uporabnik lahko tudi kadarkoli zahteva, da mu upravljavec omogoči vpogled v podatke, ki jih obdeluje, ter da upravljavec te podatke dopolni, popravi ali izbriše. Osebne podatke bomo skrbno hranili in varovali, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam ter da bomo pridobljene osebne podatke uporabljali in obdelovali v sladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Poskrbeli bomo za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj za določen namen.

Thank you!

Smo družabni. Tukaj lahko ostanete v stiku z nami.
Facebook Twitter Instagram