Contact

Kontakt

POŠLJI Thank you!
Reservation
PREVERI
Trip advisor

Trip advisor

Ramada Resort Ramada Hotel & Suites Hotel Spik Hotel Kompas Alpina Hotel Vitranc Apartmaji
Facbook
Twitter

Twitter

Hotel Kompas

Največji hotel v Kranjski Gori - povsem blizu središča

Ramada Resort Kranjska Gora

Najboljši smučarski hotel v Sloveniji

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

V centru mesta, a le streljaj od smučišča - Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Apartmaji Vitranc

Apartmaji Vitranc - postelja v samem središču Kranjske Gore

Hotel Kompas

Kongresni turizem s tradicijo

Ramada Resort Kranjska Gora

Konferenca z razgledom


Ramada Resort ostaja najboljši smučarski hotel v Sloveniji!

Kranjska Gora, 20. november 2019 


Kranjskogorska Ramada Resort je že peto leto zapored osvojila prestižno mednarodno nagrado World Ski Awards v kategoriji najboljši smučarski hotel v Sloveniji. 


 

 


Več informacij spodaj. 


Ramada Resort ostaja najboljši smučarski hotel v Sloveniji! 

 

 

»Turistični oskar« se je v Kranjsko Goro podal že sedmič zapored, hotel Ramada Resort ga v svoji konkurenci še nobeno leto od ustanovitve tekmovanja ni prepustil kateremu od ostalih tekmecev. Tako je potrdil svoj primat v kategoriji najboljših smučarskih hotelov v Sloveniji. Obenem je bil letos od štirih nominirancev edini predstavnik gorenjske regije, vsakoletna dobra uvrstitev pa potrjuje priljubljenost hotela. Njegova glavna odlika je  lokacija, ki gostom omogoča, da iz objekta stopijo neposredno na smučišče, tako da je idealno izhodišče za smučarje, družine in smučarje začetnike. Piko na i predstavljajo pred kratkim prenovljene sobe, zastekljeni bazeni s pogledom na smučišče, atraktivna Snežna plaža in srce vsakega hotela – zaposleni.

 


Ostanite v stiku

Družba Hit Alpinea d.o.o., z osebnimi podatki ravna skladno z veljavno evropsko uredbo ter zakonodajo. Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni za namen vzpostavitve kontakta in tudi za namen neposrednega trženja. Za namen neposrednega trženja lahko uporabnik kadarkoli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov, na način, da posreduje elektronsko sporočilo na naslov (info@hit-alpinea.si). Uporabnik lahko tudi kadarkoli zahteva, da mu upravljavec omogoči vpogled v podatke, ki jih obdeluje, ter da upravljavec te podatke dopolni, popravi ali izbriše. Osebne podatke bomo skrbno hranili in varovali, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam ter da bomo pridobljene osebne podatke uporabljali in obdelovali v sladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Poskrbeli bomo za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj za določen namen.

Thank you!

Smo družabni. Tukaj lahko ostanete v stiku z nami.
Facebook Twitter Instagram