Contact

Kontakt

POŠLJI Thank you!
Reservation
PREVERI
Trip advisor

Trip advisor

Ramada Resort Ramada Hotel & Suites Hotel Spik Hotel Kompas Alpina Hotel Vitranc Apartmaji
Facbook
Twitter

Twitter

Hotel Kompas

Največji hotel v Kranjski Gori - povsem blizu središča

Ramada Resort Kranjska Gora

Najboljši smučarski hotel v Sloveniji

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

V centru mesta, a le streljaj od smučišča - Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Apartmaji Vitranc

Apartmaji Vitranc - postelja v samem središču Kranjske Gore

Certifikati

varni in zdravi dogodki

Hotel Kompas

Kongresni turizem s tradicijo

Ramada Resort Kranjska Gora

Konferenca z razgledom


Šport

Kranjska Gora je stičišče ljubiteljev zimskih in poletnih športov. Je slovensko alpsko središče zabave, vrhunskih tekmovalnih prireditev ter rekreacije in skrbi za zdravje.

Prav pod drznimi ostenji Prisojnika in Razorja, na sami meji Triglavskega narodnega parka, so zime sanjske, poletja pa prijetno hladna.

Vmesna obdobja pričarajo nepozabna razvajanja z barvami narave, blagodejno klimo in pozitivno energijo.

 

Poletni športi

Bela ostenja se dvigujejo nad zelenimi pobočji, prepredenimi z bistrimi vodami. Za vaš popoln oddih. Aktiven ali uživaški. Odkrijte poletno Kranjsko Goro. 

Športna dvorana Vitranc

Sodobna športna dvorana v središču Kranjske Gore.

Športne priprave

Športno središče slovenskih alp. Odlična infrastruktura, prijazno osebje in dolgoletne izkušnje za vaš napredek in doseganje rezultatov.

Zimski športi

Naše zime so nepozabne. Z vitranško strmino je kraj prešel med legendarna smučarska prizorišča. Izjemne možnosti za smučarske teke, pohodniške ture in bližina Planice so magnet za vse generacije. 

Ostanite v stiku

Družba Hit Alpinea d.o.o., z osebnimi podatki ravna skladno z veljavno evropsko uredbo ter zakonodajo. Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni za namen vzpostavitve kontakta in tudi za namen neposrednega trženja. Za namen neposrednega trženja lahko uporabnik kadarkoli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov, na način, da posreduje elektronsko sporočilo na naslov (info@hit-alpinea.si). Uporabnik lahko tudi kadarkoli zahteva, da mu upravljavec omogoči vpogled v podatke, ki jih obdeluje, ter da upravljavec te podatke dopolni, popravi ali izbriše. Osebne podatke bomo skrbno hranili in varovali, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam ter da bomo pridobljene osebne podatke uporabljali in obdelovali v sladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Poskrbeli bomo za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj za določen namen.

Thank you!

Smo družabni. Tukaj lahko ostanete v stiku z nami.
Facebook Twitter Instagram