Contact

Kontakt

POŠLJI Thank you!
Reservation
PREVERI
Trip advisor

Trip advisor

Ramada Resort Ramada Hotel & Suites Hotel Spik Hotel Kompas Alpina Hotel Vitranc Apartmaji
Facbook
Twitter

Twitter

Hotel Kompas

Največji hotel v Kranjski Gori - povsem blizu središča

Ramada Resort Kranjska Gora

Najboljši smučarski hotel v Sloveniji

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

V centru mesta, a le streljaj od smučišča - Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Apartmaji Vitranc

Apartmaji Vitranc - postelja v samem središču Kranjske Gore

Hotel Kompas

Kongresni turizem s tradicijo

Ramada Resort Kranjska Gora

Konferenca z razgledom


Svetovni pokal smučarjev invalidov

 

Zgornjesavska dolina v treh januarskih tednih gosti športnike invalide. Med 20. in 23. januarja bodo na sporedu tekme svetovnega pokala za smučarje invalide.


Več o dogodku spodaj. 


 


Svetovni pokal v alpskem smučanju športnikov invalidov četrtič v Kranjski Gori

 

Med 20. in 23.1. se bo v Kranjski Gori že 4. odvijalo tekmovanje za Svetovni pokal za športnice in športnike invalide. Nastopilo bo kar 150 tekmovalcev iz sedemnjastih držav. Vsak dan bodo potekala tekmovanje v treh kategorijah  - sedeči, stoječi in slabovidni, moški in ženske, ki se bodo pomerili v veleslalomu in slalomu.Tekmovanja bodo potekala ob vitranški strmini na progi Pečarjev Rut. Podrobnejši urnik tekem najdete pod zavihkom program.


Tekmovalci se bodo na strmini v Podkorenu pomerili v treh različnih kategorijah. Slepi in slabovidni se bodo po progi spustili v spremstvu vodnika, progo pa bodo premagovali s pomočjo avdiopovezave, zato bosta takrat na prizorišču utihnila glasba in napovedovalec. Med stoječimi športniki s cerebralno paralizo in poškodbami okončin je največ športnikov z amputiranimi udi, a jih tudi to ne ovira pri premagovanju proge. V tretji kategoriji so sedeči (športniki paraplegiki), ki tekmujejo v prirejenih tekmovalnih smučeh (monoski).

 

Karavana se bo v gorenjskem zimskošportnem središču ustavila že četrtič, saj so bili udeleženci v preteklih dveh letih navdušeni nad pripravo proge, gostoljubnostjo v hotelih in v kraju ter nad samo organizacijo dogodka, ki tudi letos poteka pod okriljem družbe Hit Alpinea.


„HIT Alpinea je tako ponovno organizator svetovnega pokala v alpskem smučanju za športnike invalide. Za nas je to izredno priznanje za preteklo delo, predvsem pa se na takih dogodkih tudi veliko naučimo. Moram reči, da imamo v podjetju ogromno znanja za organizacijo tovrstnih dogodkov. Je pa to tekmovanje tudi referenčna točka, ki jo uporabljamo pri trženju vseh naših ostalih dogodkov.“ Milan Sajovic, direktor Hit Alpinea, organizator


Tekmovanje bo sicer tudi letos mogoče spremljati preko spleta, lani si je prenose tekem iz Kranjske Gore ogledalo več kot 42.000 ljudi.

 

Zgornjesavska dolina je pripravljena na začetek pestrega športnega dogajanja, ki bo še dodatno popestrilo turistični utrip v tem priljubljenem zimskem letovišču. 


 

Ponedeljek, 20.1. 2020

9.30 Veleslalom, 1. tekma, 1. tek Pečarjev Rut
13.00 Veleslalom, 1. tekma, 2. tek Pečarjev Rut
Po tekmi Podelitev v izteku
18.00 Captain meeting  

Torek, 21.1. 2020

9.30 Veleslalom, 2. tekma, 1. tek Pečarjev Rut
13.00 Veleslalom, 2. tekma, 2. tek Pečarjev Rut
po tekmi Podelitev v izteku
18.00 Captain meeting  

Sreda, 22.1. 2020

9.30 Veleslalom, 3. tekma, 1. tek Pečarjev Rut
13.00 Veleslalom, 3. tekma, 1. tek Pečarjev Rut
po tekmi Podelitev v izteku
18.00 Captain meeting  

Četrtek, 23.1. 2020

9.30 Slalom 1. tek Pečarjev Rut
13.00 Slalom 2. tek Pečarjev Rut
po tekmi Podelitev v izteku

 

       kranjska_gora_logo.jpg       


Ostanite v stiku

Družba Hit Alpinea d.o.o., z osebnimi podatki ravna skladno z veljavno evropsko uredbo ter zakonodajo. Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni za namen vzpostavitve kontakta in tudi za namen neposrednega trženja. Za namen neposrednega trženja lahko uporabnik kadarkoli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov, na način, da posreduje elektronsko sporočilo na naslov (info@hit-alpinea.si). Uporabnik lahko tudi kadarkoli zahteva, da mu upravljavec omogoči vpogled v podatke, ki jih obdeluje, ter da upravljavec te podatke dopolni, popravi ali izbriše. Osebne podatke bomo skrbno hranili in varovali, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam ter da bomo pridobljene osebne podatke uporabljali in obdelovali v sladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Poskrbeli bomo za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj za določen namen.

Thank you!

Smo družabni. Tukaj lahko ostanete v stiku z nami.
Facebook Twitter Instagram