Innovatif\Includes\BookingForm.LEGEND_A11Y

Izberite datum prihoda in odhoda

Potrdi

Garanty

Čas poln pričakovanj, obdarovanj, veselja, lepote in miru

Veseli december, praznični mesec

Malo je praznikov, ki nam sežejo do srca in duše. V pričakovanju nečesa lepega in pravljičnega skupaj z nami odpirajte naš Adventni koledar. In ne, mi našega nismo napolnili z čokolado ...

PRAVILA IN NAVODILA ZA SODELOVANJE 
- Vsak dan smo za vrata našega Adventnega koledarja skrili eno preprosto vprašanje z sila jasni odgovorom. 
- Odgovor na vprašanje zapišite v komentar pod prav za ta namen objavljeno sliko na naših socialnih omrežjih (Facebook, Instagram), le-ta pa je enaka sliki, ki se tisti dan skriva za vrati našega koledarja. Če na socialnih omrežjih niste prisotni, nam lahko odgovor zaupate tudi po elektronski pošti na naslov: marketing@hit-alpinea.si.
- Vsak dan bomo izžrebali enega nagrajenca, ki je po zgoraj navedenih pravilih in navodilih sodeloval v nagradni igri dan prej. Vsak lahko sodeluje večkrat, a je lahko izžreban le enkrat. V igri ne morejo sodelovati zaposleni v podjetju. Več o splošnih pogojih, pravilih sodelovanja v nagradni igri in politiki zasebnosti lahko najdete na dnu naše spletne strani.
- O žrebu in prevzemu nagrade bo nagrajenec obveščen v odgovoru na njegov pravilno zapisan odgovor v komentarju naše objave in/ali po elektronski pošti.
- Ker pa je pogoj za sodelovanje v nagradni igri tudi prijava na naše e-Novice, nam lahko to nalogo enostavno v vašem imenu zaupate ali pa sami to naredite tukaj: PRIJAVA NA E - NOVICE

👉🎁VESELI NAGRAJENCI IN SREČNI IZŽREBANCI

Naši hoteli

Obvestilo

Dragi gostje, dragi obiskovalci,

obveščamo vas, da je parkirišče pred
HOTELOM KOMPAS
v fazi prenove. Do nadaljnjega vas prosimo, da uporabljate Parkirišče Plato med omenjenim hotelom in hotelom Ramada Resort (ex Larix). Za nevšečnost se vam v naprej opravičujemo.

Hvala za razumevanje in potrpežljivost.
Želimo vam prijetno bivanje pri nas!

Ko pa se boste vrnili k nam v naše prelepe kraje, vas bo pričakalo povsem novo, sveže in razširjeno parkirišče.

Vreme

Napoved in obeti

Danes -1°
Torek -0°
Sreda

Dobrodošli in dober tek!

Ko iz kuhinje zadiši ...

Popolna sprostitev

Wellness za dobro počutje

Kje nas najdete

V Kranjski Gori in okoliških krajih vas pričakujejo živahna doživetja Julijskih Alp. Doživetij, ki jih želite preizkusiti tudi sami, je na pretek, od aktivnega preživljanja počitnic do mirnega odkrivanja naravne in kulturne dediščine. Odkrijte tudi skrivnosti dobrega počutja v bogati velnes ponudbi, udeležite se poslovnih in družabnih srečanj ali z družino raziščite mistično preteklost Zgornjesavske doline. To je prostor, kjer se avantura začne!

Borovška cesta 99
4280 Kranjska Gora
Slovenija

Prikaži na zemljevidu