Doživetja za otroke

Animacija za otroke

Hotelsko ponudbo dopolnjuje pester animacijski program. Kekec je svoja vandranja po gorskih travnikih in zasneženih pobočjih napolnil s prijetnimi dogodivščinami in ukanami, ki vam bodo zarisale nasmeh na obraz. 

NIVE6488

Animacija za otroke

Nikoli dolgčas

Naši animatorji pripravijo skozi vse leto bogat animacijski program tako za celotno družino, kot tudi samo za otroke vseh starosti. Izbirate lahko med aktivnim programom, kreativnimi delavnicami, iskanjem skritega zaklada, izleti po destinaciji in še in še... Zabava in smeh pa sta zagotovljena.

Vabljeni, da se nam pridružite - več nas je, bolj je veselo!

Dragi otroci, na obisk prihaja Vita!

V Sloveniji ne manjka čapelj. Iz družine teh velikih ptic z dolgim vratom je na sončni strani Alp najpogostejša siva čaplja. Zelo so si podobne, ena izmed njih pa vendarle izstopa. To je čaplja Vita, uradna maskota SP 2023 v nordijskem smučanju.

Na naši terasi bo skupaj z našimi animatorji opozarjala mimoidoče na športni spektakel, kakršnega Slovenija še ni videla, se igrala z najmlajšimi in ustvarjala z našimi gosti ob našem animacijskem programu.

NIVE6756

Kreativne in kulinarične delavnice

Kjer se kuha, peče, tudi uči in predvsem zabava!

Otroci se bodo skupaj s starši ali sami pod budnim očesom animatorja in kuharjev zabavali in spoznali s sestavinami in postopki dela.

Kolesarjenje kolesarjenje za vsakogar

Izleti

Odkrivanje Kranjske Gore na kolesih ali v pohodnih čevljih

Če želite še kaj več izvedeti o prelepi destinaciji, je izlet z animatorji na kolesih ali v pohodniški čevljih idealna izbira. Dan se preživi aktivno, športno, zdravo in obogateno še z dodatnimi informacijami, ki jih delijo animatorji na izletu.