Doživetja za otroke

Animacija za otroke

Hotelsko ponudbo dopolnjuje pester animacijski program. Kekec je svoja vandranja po gorskih travnikih in zasneženih pobočjih napolnil s prijetnimi dogodivščinami in ukanami, ki vam bodo zarisale nasmeh na obraz. 

NIVE6488

Animacija za otroke

Nikoli dolgčas

Naši animatorji pripravijo skozi vse leto bogat animacijski program tako za celotno družino, kot tudi samo za otroke vseh starosti. Izbirate lahko med aktivnim programom, kreativnimi delavnicami, iskanjem skritega zaklada, izleti po destinaciji in še in še... Zabava in smeh pa sta zagotovljena.

Vabljeni, da se nam pridružite - več nas je, bolj je veselo!

Gozdne coprnije

Gozdne coprnije

V našem gozdu ritem narekujejo otroci. Brez spremstva staršev bodo v objemu dreves lahko uporabljali žage, kladiva, žeblje in preizkusili svoje spretnosti. Po želji si lahko zgradijo bunker ali labirint. Če so pri volji, se lahko tudi umažejo, saj jih v gozdu čaka "blatna kuhinja" - tam se ustvarja z blatom, vodo, naravnimi materiali s katerimi bodo likovno ali kulinarično ustvarjali. Skozi igro se bodo učili kako skrbeti za naravo, gozd, živali in sami zase ter sočloveka. Vse to in še več, a vsakič nekaj drugega .... da bo zares zanimivo.

Kdaj: vsako sredo od 16.00-19.00 ure 

Kje: v bližini jezera Jasna 

Dragi starši, nam jih zaupate? Brez skrbi, za varnost otrok je poskrbljeno. Na voljo jim bo čaj, voda ali limonada ter sadna malica. Vse kar potrebujejo so primerna oblačila, da se lahko umažejo ali zmočijo. 

4096 2731 max 3

Kreativne in kulinarične delavnice

Kjer se kuha, peče, tudi uči in predvsem zabava!

Otroci se bodo skupaj s starši ali sami pod budnim očesom animatorja in kuharjev zabavali in spoznali s sestavinami in postopki dela.

4096 2731 max 6

Izleti

Odkrivanje Kranjske Gore na kolesih ali v pohodnih čevljih

Če želite še kaj več izvedeti o prelepi destinaciji, je izlet z animatorji na kolesih ali v pohodniški čevljih idealna izbira. Dan se preživi aktivno, športno, zdravo in obogateno še z dodatnimi informacijami, ki jih delijo animatorji na izletu.