Contact

Kontakt

POŠLJI Thank you!
Reservation
PREVERI
Trip advisor

Trip advisor

Ramada Resort Ramada Hotel & Suites Hotel Spik Hotel Kompas Alpina Hotel Vitranc Apartmaji
Facbook
Twitter

Twitter

Hotel Kompas

Največji hotel v Kranjski Gori - povsem blizu središča

Ramada Resort Kranjska Gora

Najboljši smučarski hotel v Sloveniji

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

V centru mesta, a le streljaj od smučišča - Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Apartmaji Vitranc

Apartmaji Vitranc - postelja v samem središču Kranjske Gore

Certifikati

varni in zdravi dogodki

Hotel Kompas

Kongresni turizem s tradicijo

Ramada Resort Kranjska Gora

Konferenca z razgledom


Garancija najnižje cene

Za vse rezervacije, opravljene preko našega spletnega rezervacijskega sistema, vam garantiramo najnižjo ceno!


Če v roku 48 ur po opravljeni rezervaciji na spletu zasledite nižjo ceno za isto storitev od tiste, po kateri ste rezervirali, kontaktirajte našo rezervacijsko službo in priznali vam bomo nižjo ceno. 


Rezervacijska služba 

info@hit-alpinea.si // 080 88 30 

 


Če po opravljeni rezervaciji v roku 48 ur na spletu zasledite nižjo ceno od tiste, po kateri ste rezervirali, kontaktirajte našo rezervacijsko službo in priznali vam bomo nižjo ceno.


Garancija se lahko uveljavi za identičen termin, identično dolžino bivanja, identično število oseb, identično namestitveno enoto ter identično storitev oz. aranžma, ki je bila potrjena ob rezervaciji s strani podjetja Hit Alpinea d.d.


Garancija najnižje cene se ne nanaša na:

Cene, ki so namenjene udeležencem seminarjev, kongresov, prireditev in sestankov.

Cene, ki so namenjene organiziranim skupinam.

Cene, ki so namenjene podjetjem.

Cene, ki so namenjene poslovnim partnerjem in njihovim zaposlenim.

Cene, ki so namenjene specifični skupini gostov in katere niso dostopne širši javnosti.

 

Garancija se ne nanaša tudi na ostale prodajne in plačilne pogoje, kot so lahko:

Zahteve glede predplačila oz. potrditve rezervacije s kreditno kartico.

Pogoji za odpoved rezervacije.

Pogoji za spremembo rezervacije.


Garancija mora biti uveljavljena najkasneje v roku 48 ur od opravljene rezervacije in 72 ur pred prihodom v hotel. Če je bila rezervacija opravljena manj kot 72 ur pred prihodom gostov, garancija ne velja. Po zaključenem postopku preverjanja garancije s strani družbe HIT Alpinea d.d., bo v primeru, da uveljavitev garancije vsebuje vse potrebne elemente, gost dobil pisno potrditev nove rezervacije z nižjo ceno.


V primeru, da je bila rezervacija podvržena 100% predplačilu se družba HIT Alpinea d.d. zavezuje, da bo razliko v EUR, vrnila na tekoči račun, katerega bo gost sporočil.


V kolikor uveljavitev garancije ne bo vsebovala vseh zahtevanih elementov, bo gost prejel pisni odgovor preko elektronske pošte z navedbo razloga, zakaj garancija ne more biti uveljavljena.


V primeru, da bi gost želel stornirati rezervacijo, veljajo pogoji, ki so bili potrjeni ob sami potrditvi le-te. Pogoji se navezujejo zlasti na stroške nastale zaradi odpovedi rezervacije.


Ostali pogoji

Družba HIT Alpinea d.d., ne sprejema odgovornosti za morebitne dodatne stroške, ki bi nastali v primeru odpovedi rezervacije in si pridržuje pravico spremembe ali preklica garancije najnižje cene kadarkoli in brez predhodnega obvestila.


 

/
/
/

Ostanite v stiku

Družba Hit Alpinea d.o.o., z osebnimi podatki ravna skladno z veljavno evropsko uredbo ter zakonodajo. Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni za namen vzpostavitve kontakta in tudi za namen neposrednega trženja. Za namen neposrednega trženja lahko uporabnik kadarkoli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov, na način, da posreduje elektronsko sporočilo na naslov (info@hit-alpinea.si). Uporabnik lahko tudi kadarkoli zahteva, da mu upravljavec omogoči vpogled v podatke, ki jih obdeluje, ter da upravljavec te podatke dopolni, popravi ali izbriše. Osebne podatke bomo skrbno hranili in varovali, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam ter da bomo pridobljene osebne podatke uporabljali in obdelovali v sladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Poskrbeli bomo za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj za določen namen.

Thank you!

Smo družabni. Tukaj lahko ostanete v stiku z nami.
Facebook Twitter Instagram