Konferenca z razgledom

Kongresni turizem Ramada Resorta Kranjska Gora

Doživite edinstveno kongresno doživetje v zelenem gorskem raju v poletnih mesecih in beli pravljici pozimi. Narava je poskrbela za čudovito kuliso, mi pa v sodobnem kongresnem centru poskrbimo za profesionalno izvedbo najzahtevnejših konferenc in srečanj.

Kongresni turizem RR KG destinacija za vas dogodek

Destinacija za vaš dogodek

Posel in sprostitev z roko v roki

Če iščete zanesljivega partnerja, ki vam bo pomagal organizirati poslovni dogodek, ste ga pravkar našli. Na nas se lahko zanesete, saj vam bo strokovna ekipa sodelavcev uredila vse, kar potrebujete. Kranjska Gora, obdana z visokimi vrhovi Julijskih Alp, ponuja stimulativno okolje za delo, izmenjavo idej in sproščujoče povezovalne aktivnosti. Svojemu dogodku dodajte ščepec igrivosti z doživetji v izjemni naravi Triglavskega narodnega parka.

Kongresni turizem RR KG Konferencne dvorane

Konferenčne dvorane

Odlična oprema in super lokacija

Vse dvorane so klimatizirane, imajo veliko dnevne svetlobe in so opremljene s sodobno tehnološko opremo.

 • Konferenčna dvorana Planica ponuja čudovit razgled na smučišče; mogoče jo je pregraditi v 2 manjši enoti. Ob konferenčni dvorani je predprostor za sprejeme ali registracijo, ob dvorani so tudi toaletni prostori.
 • Ovalna konferenčna dvorana ima tudi lep razgled na smučišče in izhod na teraso hotela; mogoče jo je pregraditi v 2 manjši enoti z velikim predprostorom.
 • 3 predavalnice z dnevno svetlobo.

Tehnična oprema dvoran:

 • sodobna avdio-video tehnika
 • projekcijska platna
 • LCD-projektor
 • ozvočenje
 • namizni, naglavni in prenosni mikrofoni
 • sprejemni pult
 • govorniški pult
 • govorniško omizje
 • prenosni računalniki
 • predstavitvena tabla flip chart
 • usmerjevalni napisi
 • brezžična spletna povezava

Kongresne dvorane

Mere površina (m2) dolžina/širina/višina (m) kino razred postavitev-U sprejem
Planica 200 13,20 / 15,60 / 3,40 150 100 50 200
Planica A 100 13,20 / 7,80 / 3,40 75 50 25 100
Planica B 100 13,20 / 7,80 / 3,40 75 50 25 100
Ovalna 220 100 80 30 150

Predavalnice

Mere površina (m2) dolžina/širina/višina (m) kino razred postavitev-U
Vršič 41 9 / 4,50 / 2,25 30 22 18
Vitranc 41 9 / 4,50 / 2,25 30 22 18
Zelenci 41 9 / 4,50 / 2,25 30 22 18

Konferenca »The 8th Slovenian International Conference on Graph Theory«, junij 2015
Tudi mi smo bili v celotnem času naše konference zelo zadovoljni z bivanjem in delovanjem v vaših hotelih.  Delovni pogoji so bili na mestu, prav tako podpora vaših zaposlenih. Predvsem pa smo bili zadovoljni z vašo odzivnostjo in posluhom za vse naše ideje, ki vam jih je včasih uspelo odpraviti z vašo, še boljšo rešitvijo. Ravno tako smo hitro in uspešno rešili vsakršno težavo, če se je morda vendarle pojavila.
Od udeležencev z vseh koncev sveta prejemamo veliko pohval, tako za lokacijo konference kot za organizacijo. Skratka, veselimo se sodelovanja z vami tudi v prihodnje.
Lep pozdrav,
Gašper in Primož

We held a 2 days training sessions for a multinational company, beginning of February 2015. The services were impeccable, the training room fully equipped, the cleaning personnel always helpful. The receptionists were handling our group in a very professional manner, always smiling and very helpful with all our requests. The manager of the hotel was constantly present and asking for feedback, she actually was everywhere: in the training room, at the reception, in the restaurant and even on the outside terrace, ensuring that all clients are happy. The choice of food and the wines were also great, the wellness facilities in excellent condition. I strongly recommend Ramada Resort Kranjska Gora for business and also for personal vacation. Well done Team! Simina, Romania.
Helle Saturnus, Simina K, Timisoara, Romania

"Pozdravljeni. Oglašam se nekoliko pozno, pa vendarle. Lepi spomini ob korektni izvedbi srečanja v vašem hotelu še vedno ne minejo. Imeli smo veliko sestankov in telefonskih pogovorov pred začetkom srečanja. Nekaj spremenjenih zahtev in korekcij števila udeležencev tik pred začetkom in zahteva po spremenjeni gostinski ponudbi pri sobotni večerji na dan začetka prireditve. Tako rekoč z danes na jutri … Veliko je bilo potencialnih nevarnosti, ki so nam pretile pred začetkom in celoten vikend, ki pa smo jih s skupno močjo, izkušnjami in obojestranskim hotenjem po čim boljši predstavitvi uspešno prebrodili. Manjša nesoglasja, ki so se pojavila, smo s kratkim dialogom rešili v obojestransko korist. Da nam je resnično uspelo, dokazujejo zahvale udeležencev ob odhodu iz Kranjske Gore, iskreni stiski rok, topli objemi in ganljivo slovo. Prejeli smo mnogo pismenih zahval. Ne trdim, da so naši poslovni partnerji razvajeni, dejstvo pa je, da je bila to že devetnajsta ponovitev srečanja. Zato imajo izkušnje in znajo kritično oceniti vložen trud in oceniti poslovno odličnost. Vesel sem, da smo se odločili za vas. Vsekakor si želim, da bi v prihodnje ob podobnih prireditvah sodeloval s tako spretnimi organizatorji, kot ste vi in celotna ekipa v hotelu. Ste vzorčen primer, da trditev »Posel in turizem delaj(m)o ljudje« drži. Še enkrat iskrena hvala za vse opravljeno delo." J. Gorazd Kaučič, Mednarodni odnosi, Internationall Affairs

Kontakt

Ramada Resort Kranjska Gora
Borovška cesta 99
4280 Kranjska Gora