Dobrodošli in dober tek!

Okusi gorenjske kulinarike

Pomemben del doživetja Kranjske Gore so tudi kulinarična razvajanja, ki obsegajo lokalne gorenjske specialitete, priljubljeno hrano svetovnih kuhinj, hitro pripravljene jedi in sladke užitke. Naše restavracije, gostilne in kavarne čakajo, da vas gostoljubno sprejmejo in pobožajo vaše brbončice.

Ostarija Listing

Oštarija

Domače dobrote

S smučarske proge naravnost na odlično domače kosilo. Gostilna Oštarija za lačne želodce skrbi v ciljni areni smučišč in smučarje privablja z vonjem po dobrotah ter sončno teraso.

Gostilna kavka Listing

Gostilna Kavka

Skok na dober obrok

Pod mogočno letalnico bratov Gorišek v Planici vas v gostilni Kavka razvajamo s spektakularnim razgledom in okusno domačo hrano. Obisk bo zagotovo nepozaben.

Kavarna Prisank Listing

Slaščičarna in kavarna Prisank

Pika na i dnevu

Vstop v Kavarno Prisank je pobeg v prijeten prostor miru in estetike, kjer diši po dobri kavi in slaščicah. Privoščite si sladek trenutek samo zase ali v dobri družbi.

Picerija Napoli Listing

Picerija Napoli

Italijanske specialitete

Ko vas napade lakota, zavijte na pico iz krušne peči. Okusi pristne italijanske hrane v prijetnem ambientu picerije Napoli vas bodo popeljali v svet kulinaričnih užitkov.

gorenjc3

Gorenjc

Nekaj na hitro

Ko ne želite zamuditi niti enega sončnega žarka in bi se radi kar najhitreje spet spustili po belih strminah, je za hitro potešitev lakote in žeje, najboljša izbira postanek v Gorenjcu.