Nekaj na hitro

Gorenjc

Ko ne želite zamuditi niti enega sončnega žarka in bi se radi kar najhitreje spet spustili po belih strminah, je za hitro potešitev lakote in žeje, najboljša izbira postanek v Gorenjcu.

Gorenjc razgled

Potešitev lakote med smučanjem

S proge na malico

Gorenjc je idealna postojanka za malico, ko si želite od smučarskega dne imeti kar največ. Nič čakanja, preoblačenja, iskanja proste mize in prevelikega truda s priborom. Le zavoj ob smučišču, kjer lahko pojeste praktično na smučeh in obraz še naprej nastavljate soncu. Naročite si lahko okusne hitre prigrizke kot so hot dog, toast in sladice, za žejo pa lahko izbirate med številnimi osvežilnimi in toplimi napitki. Našlo se bo za vsakega nekaj, zagotovo pa bodo najbolj navdušeni otroci, saj se v bližini ves čas kaj dogaja. 

Vafel 17 foto Marko Delbello Ocepek

Zimska poslastica

Prava energijska bombica

Naši pestri gostinski ponudbi so se pridružili še omamno dišeči vaflji. Po kranjskogorskem smučišču se že širi omamen vonj, ki vas bo - če mu sledite - popeljal naravnost do naše stojnice. Ko ste na smučkah ali pa peš in vam "pade sladkor", ste na pravem mestu! Brez slabe vesti si privoščite okusno pregreho in napolnite svoje baterije za nadaljnje aktivnosti na snegu.

Kje nas najdete

Snežna plaža za hotelom Ramada Resort Kranjska Gora
4280 Kranjska Gora

Delovni čas

Ponedeljek - nedelja: 09:00 - 17:00 (v času obratovanja smučišča), ter zvečer v času obratovanja nočne smuke na sedežnici kekec.