Apartmaji s pogledom na smučišča

Oddih ob vznožju gora

Innovatif\Includes\BookingForm.LEGEND_A11Y

Izberite datum prihoda in odhoda

Potrdi

Vitranc p

Dopust v apartmajih Vitranc daje gostom svobodo za uživanje popolnoma v svojem ritmu. Idealno umeščeni ob vznožju Vitranca navdušijo z osupljivimi pogledi na gorske vrhove, ki kar kličejo k aktivnostim na svežem zraku tako pozimi kot poleti.

Apartmaji Vitranc Apartmaji v blizini smucisc

Apartmaji v bližini smučišč

Apartmaji Vitranc Prijetni apartmaji

Prostorni apartmaji

Kompas wellness

Vstop v bazen

NIVE6723

Bogata animacija

Hišni ljubljenčki

Hišni ljubljenčki

Parkirišče

Parkirišče

WIFI

WIFI

Apartmaji z balkoni

Apartmaji z balkoni

Apartmaji s kuhinjo

Apartmaji s kuhinjo

Neprekosljiva lokacija

Od apartmajev Vitranc vas do smučišča loči le 50 metrov, zato ljubitelji smučanja to lokacijo preprosto obožujejo. Že pred jutranjo kavo si lahko ogledate stanje na smučarski progi in se do nje podate kar peš. Vitranc je popolno središče za aktiven dopust tudi v poletnih mesecih, saj so možnosti za aktivna in adrenalinska doživetja neskončne. Apartmaji s tremi zvezdicami so opremljeni s kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, kopalnico, balkonom ter spalnico z dvema ali tremi posteljami, ki jim lahko dodamo še dve dodatni ležišči. Opremljeni so z brezžičnim internetnim dostopom, kabelsko televizijo, mikrovalovno pečico, hladilnikom in telefonom.

Apartmaji Vitranc Kulinarika

Kulinarika

Po vaših željah

Vsi apartmaji Vitranc so opremljeni s kuhinjo, kjer si lahko pripravljate svojo hrano. V bližini so tudi trgovine z živili, zato boste lahko brez težave našli svoje najljubše sestavine in napolnili hladilnik. Ko vam ni do kuhanja vam lahko pomagamo s penzionsko ponudbo, na voljo pa so vam tudi ostale gostinske storitve verige Hita Alpinea Kranjska Gora. 

Apartmaji Vitranc Wellness za dobro pocutje

Wellness za dobro počutje

Popolna sprostitev

Apartmaji Vitranc se nahajajo v bližini ostalih objektov verige Hit Alpinea Kranjska Gora, zato lahko hitro in enostavno prehajate med njimi in uživate v različnih storitvah. Za wellness razvajanje obiščite Sprostitveni center v hotelu Kompas ali Wellness Larix. Čakajo vas bazeni, savne, kozmetične storitve, masaže in še več. Vaše dobro počutje nam veliko pomeni.

Kje nas najdete

Borovška Cesta 95
4280 Kranjska Gora
Slovenija