Apartmaji s pogledom na smučišča

Oddih ob vznožju gora

Innovatif\Includes\BookingForm.LEGEND_A11Y

Izberite datum prihoda in odhoda

Potrdi

Vitranc p

Dopust v apartmajih Vitranc daje gostom svobodo za uživanje popolnoma v svojem ritmu. Idealno umeščeni ob vznožju Vitranca navdušijo z osupljivimi pogledi na gorske vrhove, ki kar kličejo k aktivnostim na svežem zraku tako pozimi kot poleti.

Apartmaji Vitranc Vedran Jerkovic

V bližini smučišč

3500 2334 max

Prostorni apartmaji

4096 2732 max v3

Vstop v bazen

4096 2731 max 3 v2

Bogata animacija

Hišni ljubljenčki

Hišni ljubljenčki

Parkirišče

Parkirišče

WIFI

WIFI

Apartmaji z balkoni

Apartmaji z balkoni

Apartmaji s kuhinjo

Apartmaji s kuhinjo

Neprekosljiva lokacija

Od apartmajev Vitranc vas do smučišča loči le 50 metrov, zato ljubitelji smučanja to lokacijo preprosto obožujejo. Že pred jutranjo kavo si lahko ogledate stanje na smučarski progi in se do nje podate kar peš. Vitranc je popolno središče za aktiven dopust tudi v poletnih mesecih, saj so možnosti za aktivna in adrenalinska doživetja neskončne. Apartmaji s tremi zvezdicami so opremljeni s kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, kopalnico, balkonom ter spalnico z dvema ali tremi posteljami, ki jim lahko dodamo še dve dodatni ležišči. Opremljeni so z brezžičnim internetnim dostopom, kabelsko televizijo, mikrovalovno pečico, hladilnikom in telefonom.

4096 2731 max

Kulinarika

Po vaših željah

Vsi apartmaji Vitranc so opremljeni s kuhinjo, kjer si lahko pripravljate svojo hrano. V bližini so tudi trgovine z živili, zato boste lahko brez težave našli svoje najljubše sestavine in napolnili hladilnik. Ko vam ni do kuhanja vam lahko pomagamo s penzionsko ponudbo, na voljo pa so vam tudi ostale gostinske storitve verige Hita Alpinea Kranjska Gora. 

Kje nas najdete

Borovška Cesta 95
4280 Kranjska Gora
Slovenija