Udobje na prvem mestu

Počitnice z najlepšimi razgledi

Innovatif\Includes\BookingForm.LEGEND_A11Y

Izberite datum prihoda in odhoda

Potrdi

Izdelek brez naslova 8

Kompas hotel s svojo ponudbo izpolnjuje tudi pričakovanja najbolj zahtevnih gostov. Je največji hotel v Kranjski Gori, idealno umeščen ob vznožje smučišč ter obdan s prostranim vrtom. Ponuja vse za aktiven oddih, sproščene družinske počitnice, priljubljen pa je tudi za poslovna srečanja in kongrese.

gorenjc2

Blizu smučišča

Hit Alpinea Rooms 6

Udobne sobe

4096 2732 max

Wellness

3000 2000 max

Restavracija

Hišni ljubljenčki

Hišni ljubljenčki

Parkirišče

Parkirišče

WIFI

WIFI

Seminarske dvorane

Seminarske dvorane

Bazen s sončno teraso

Bazen s sončno teraso

Vse za popoln oddih

Hotel Kompas stavi na vaše udobje. Kot največji hotel v mestu gostom ponuja kar največ storitev in udobja. Izbirate lahko med 156 sodobno opremljenimi sobami, ki bodo za čas bivanja postale vaš dom.
Razvajali vas bomo z vrhunsko kulinarično ponudbo, za sprostitev so na voljo wellness z bazeni, savne, masažni salon ter negovalne storitve. Z bazenske terase se odpira čudovit razgled na vrhove Julijskih Alp, kjer se boste naužili lepot narave in sončnih žarkov. Najmlajši bodo uživali v bazenu s toboganom in številnih programih za družine. Našim gostom so v sobah na voljo: tv s satelitskim sprejemnikom, mini bar, sef, telefon, sušilnik za lase, kopalnica s tušem ali kadjo in brisače.

Image 15

Kulinarika

Doživetja za brbončice

Pri nas skrbimo, da goste dobro nahranimo – to velja za dušo in telo. Hotelska restavracija sprejme 300 gostov in ponuja širok nabor jedi za vse okuse. Ko vas zamika, da bi šli v družbo, se pridružite gostom v Ledenem baru, kjer se vsak dan odvija živahno druženje. Od športa, aktivnosti v naravi in raziskovanja Kranjske Gore utrujene noge, si lahko spočijete ob kavici in sladkih dobrotah na našem vrtu.

4096 2731 max

Družini prijazen hotel

Aktivnosti in animacija

Hotel Kompas ponuja vse, kar potrebujete za sproščen družinski oddih na enem mestu: animacijo za vso družino, različne možnosti razvajanja (masaže, savne, bazen, otroški bazen), fitnes. Izbirate lahko med več-posteljnimi ter povezanimi sobami in tako uživate v udobju hotela, hkrati pa poskrbite za potrebe vseh članov družine. Pohodniki in kolesarji vseh starosti in pripravljenosti se lahko podate na raziskovanje bližnje in daljne okolice, zvečer pa izberete sprostitev po izbiri.

Kje nas najdete

Borovška Cesta 100
4280 Kranjska Gora
Slovenija

Prikaži na zemljevidu