Prijetna nastanitev z razgledom

Vrhunsko udobje v centru mesta

Innovatif\Includes\BookingForm.LEGEND_A11Y

Izberite datum prihoda in odhoda

Potrdi

Ramada Hotel p

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora je s svojo prepoznavo sodobno podobo eden od bolj slikovitih arhitekturnih elementov mesta. S prostornimi sobami bo navdušil predvsem goste, ki si želijo miren in sproščujoč oddih v vrhunskem udobju.

Ramada hotel and suites Hotel v centru Kranjske gore

Hotel v centru Kranjske Gore

Ramada hotel and suites udobne sobe

Udobne sobe

Ramada hotel and suites Picerija

Pizzeria

Ramada hotel and suites Slascicarna

Slaščičarna

Garažna hiša

Garažna hiša

Sobe za invalide

Sobe za invalide

WIFI

WIFI

Suite z razgledom

Suite z razgledom

Pub

Pub

Počitnice v Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora so čas, ko vam ne bo treba sklepati kompromisov. Hotel stoji v centru mesta ob glavni sprehajalni poti, zato ste lahko vedno v središču dogajanja. Je odlično izhodišče tako za sprehod po mestecu kot za pohod v hribe, hkrati pa je le 100 m oddaljen od smučišč. Udobje, ki si ga želite, vam bodo ponudile prostorne in dovršene sobe. 110 prijetnih sob je opremljenih z dvema ležiščema, ki jim lahko dodamo pomožna ležišča. Vse so opremljene s TWC, kabelsko televizijo, telefonom, brezžičnim internetom, mini barom, sefom in čajnikom. Večina sob ima balkon.

Ramada hotel and suites kulinarika in zabava

Kulinarika in zabava

Tako veliko dobrega

Ko ste na oddihu, je prav, da poleg telesa razvajate tudi brbončice. Pri tem vam z veseljem ustrežemo, saj je naša kulinarična ponudba res pestra. Vrhunski kuharski mojstri v samopostrežni restavraciji pripravljajo dobrote svetovnih kuhinj, zato boste tu zagotovo našli svoje najljubše jedi. Po priljubljene italijanske specialitete zavijte v picerijo Napoli, za sladkosnede pa bo pravi naslov kavarna Prisank. Tam vas čaka najbolj prepoznavna slaščica, torta Sladka Julija, zaradi katere se boste zagotovo želeli še vrniti.

Ramada hotel and suites Wellness Larix

Velnes za dobro počutje

Popolna sprostitev

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora stoji v bližini preostalih objektov verige Hit Alpinea Kranjska Gora, zato lahko hitro prehajate med njimi in uživate v različnih storitvah. Za velnes razvajanje obiščite Sprostitveni center v hotelu Kompas ali Wellness Larix. Čakajo vas bazeni, savne, kozmetične storitve, masaže in še več. Vaše dobro počutje nam veliko pomeni.

Kje nas najdete

Borovška cesta 93
4280 Kranjska Gora
Slovenija