Contact

Kontakt

POŠLJI Thank you!
Reservation
PREVERI
Trip advisor

Trip advisor

Ramada Resort Ramada Hotel & Suites Hotel Spik Hotel Kompas Alpina Hotel Vitranc Apartmaji
Facbook
Twitter

Twitter

Hotel Kompas

Največji hotel v Kranjski Gori - povsem blizu središča

Ramada Resort Kranjska Gora

Najboljši smučarski hotel v Sloveniji

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

V centru mesta, a le streljaj od smučišča - Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Apartmaji Vitranc

Apartmaji Vitranc - postelja v samem središču Kranjske Gore

Certifikati

varni in zdravi dogodki

Hotel Kompas

Kongresni turizem s tradicijo

Ramada Resort Kranjska Gora

Konferenca z razgledom


Ramada Resort Kranjska Gora

V športnem in poslovnem središču Kranjske Gore.


Naj se energija kraja prelije tudi v vaš dogodek.


Hotel s prvovrstnim konferenčnim centrom. Klimatizirane dvorane imajo dnevno svetlobo in moderno tehnično opremo.


 

Sheme dvoran

Načrt dvoran

Kliknte tukaj za sheme dvoran

Kako do nas

Borovška cesta 99, 4280 Kranjska Gora Slovenia

    Najdite nas na google maps


Mere površina (m2) dolžina (m) širina (m) višina (m)
Planica 200 13,20 15,60 3,40
Planica A 100 13,20 7,80 3,40
Planica B 100 13,20 7,80 3,40
Tamar 36 9 4,50 /
Postavitev kino razred postavitev-U sprejem
Planica 250 134 80 250
Planica A 125 63 40 110
Planica B 125 63 40 110
Tamar / / 18 /
Mere površina (m2) dolžina (m) širina (m) višina (m)
Vršič 41 9 4,50 2,25
Vitranc 41 9 4,50 2,25
Zelenci 41 9 4,50 2,25
Postavitev kino razred postavitev-U sprejem
Vršič 30 25 18 /
Vitranc 30 25 18 /
Zelenci 30 25 18 /

Konferenca »The 8th Slovenian International Conference on Graph Theory«, junij 2015
Tudi mi smo bili v celotnem delu naše konference zelo zadovoljni z bivanjem in delovanjem v vaših hotelih.  Delovni pogoji v vaših hotelih so bili na mestu, ravno tako podpora s strani vaših zaposlenih. Predvsem pa smo bili zadovoljni z vašo odzivnostjo in posluhom za vse naše ideje, ki ste jih včasih uspeli odpraviti z vašo še boljšo rešitvijo. Ravno tako smo hitro in uspešno rešili vsakršno težavico, če se je morda katera vseeno pojavila.
S strani udeležencev z vseh koncev sveta prejemamo veliko pohval, tako glede lokacije konference kot same organizacije. Skratka, veselimo se sodelovanja z vami tudi v prihodnje.

 Lep pozdrav,

Gašper in Primož


Helle Saturnus, Simina K, Timisoara, Romania

We held a 2 days training sessions for a multinational company, beginning of February 2015. The services were impeccable, the training room fully equipped, the cleaning personnel always helpful. The receptionists were handling our group in a very professional manner, always smiling and very helpful with all our requests. The manager of the hotel was constantly present and asking for feedback, she actually was everywhere: in the training room, at the reception, in the restaurant and even on the outside terrace, ensuring that all clients are happy. The choice of food and the wines were also great, the wellness facilities in excellent condition. I strongly recommend Ramada Resort Kranjska Gora for business and also for personal vacation. Well done Team! Simina, Romania


J. Gorazd Kaučič, Mednarodni odnosi ,Internationall Affairs

"Pozdravljeni.

Oglašam se nekoliko pozno, pa vendarle. Lepi spomini ob korektni izvedbi srečanja v vašem hotelu še vedno ne minejo. Imeli smo veliko sestankov in telefonskih pogovorov pred začetkom srečanja. Nekaj spremenjenih zahtev in korekcij pri številu udeležencev tik pred začetkom in zahteva za spremenjeno gostinsko ponudbo pri sobotni večerji na sam dan začetka prireditve. Tako rekoč z danes na jutri … Veliko je bilo potencialnih nevarnosti, ki so nam pretile pred začetkom in skozi celoten vikend, ki pa smo jih s skupno močjo, izkušnjami in obojestranskim hotenjem po čim boljši predstavitvi uspešno prebrodili. Manjša nesoglasja, ki so se pojavila, smo s kratkim dialogom rešili v obojestransko korist. Da nam je resnično uspelo, dokazujejo zahvale udeležencev ob odhodu iz Kranjske Gore, iskreni stiski rok, topli objemi in ganljivo slovo. Prejeli smo mnogo pismenih zahval. Ne trdim, da so naši poslovni partnerji razvajeni, dejstvo pa je, da je bila to že devetnajsta ponovitev srečanja. Zato imajo izkušnje in znajo kritično oceniti vložen trud in oceniti poslovno odličnost. Vesel sem, da smo se odločili za vas. Vsekakor si želim, da bi v prihodnje ob podobnih prireditvah sodeloval s tako spretnimi organizatorji, kot ste vi in celotna ekipa v hotelu. Ste vzorčen primer, da trditev »Posel in turizem delaj(m)o ljudje.« drži. Še enkrat iskrena hvala za vse opravljeno delo."


 

 

Ostanite v stiku

Družba Hit Alpinea d.o.o., z osebnimi podatki ravna skladno z veljavno evropsko uredbo ter zakonodajo. Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni za namen vzpostavitve kontakta in tudi za namen neposrednega trženja. Za namen neposrednega trženja lahko uporabnik kadarkoli zahteva prenehanje uporabe osebnih podatkov, na način, da posreduje elektronsko sporočilo na naslov (info@hit-alpinea.si). Uporabnik lahko tudi kadarkoli zahteva, da mu upravljavec omogoči vpogled v podatke, ki jih obdeluje, ter da upravljavec te podatke dopolni, popravi ali izbriše. Osebne podatke bomo skrbno hranili in varovali, da ne bi prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam ter da bomo pridobljene osebne podatke uporabljali in obdelovali v sladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov. Poskrbeli bomo za ustrezne zaščitne ukrepe ter da bomo osebne podatke obdelovali zgolj za določen namen.

Thank you!

Smo družabni. Tukaj lahko ostanete v stiku z nami.
Facebook Twitter Instagram