Contact

Kontakt

POŠLJI Thank you!
Reservation
PREVERI
Trip advisor

Trip advisor

Ramada Resort Ramada Hotel & Suites Hotel Spik Hotel Kompas Alpina Hotel Vitranc Apartmaji
Facbook
Twitter

Twitter

Hotel Kompas

Največji hotel v Kranjski Gori - povsem blizu središča

Ramada Resort Kranjska Gora

Najboljši smučarski hotel v Sloveniji

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

V centru mesta, a le streljaj od smučišča - Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora

Apartmaji Vitranc

Apartmaji Vitranc - postelja s pogledom na smučišče

Hotel Kompas

Kongresni turizem s tradicijo

Ramada Resort Kranjska Gora

Konferenca z razgledom


O nas

Ime in sedež družbe: HIT ALPINEA, Družba za turizem, d.o.o., Borovška cesta 99, Kranjska Gora
Direktor družbe: g. Fedja Pobegajlo
Srg. zadnjega vpisa: 2017/33900
Datum zadnjega vpisa: 8.9.2015
Vložna številka: 10009800
Ustanovitev: 31.07.1974
Šifra podrazreda dejavnosti: 55100
Matična številka: 5001382
Davčna številka: 39467481
Transakcijski računi:

GORENJSKA BANKA D.D. KRANJ
Bleiweisova 1, 4000 Kranj 

SWIFT CODE: GORESI2X
IBAN: SI56070000000004358

Število zaposlenih na dan 30.4.2017 - 181


1logo-casino-larix_color.png


korona-logo-converted.png


logo-lto-v-converted.png


logo-vitranc-kg-converted.png




Hit Alpinea d.o.o., družba za turizem in hotelirstvo z dolgotrajno tradicijo v Zgornjesavski dolini in mednarodno razpoznavnostjo, vabi  k sodelovanju nove sodelavce in sodelavke. Našim gostom ponujamo le najboljše, zato iščemo komunikativne in urejene sodelavce, s pozitivnim pristopom in zavzetostjo do dela, ki imajo željo za delo v turizmu, gostinstvu in hotelirstvu.

K sodelovanju vabimo vse, ki si želijo novih izzivov in ki bodo s svojim delom doprinesli nove ideje in prispevali k uspešni razvojni poti družbe. Vljudno vas vabimo, da si ogledate razpisana prosta delovna mesta.



ANIMATOR


Naloge 
- animacija hotelskih gostov (priprava in izvedba programa);
- organizacija, vodenje in izvedba prireditev; 
- vodenje skupin, sprehodov, izletov, delavnic za otroke in odrasle, večernih zabav, športno rekreativni dogodkov ipd.;
- priprava prostorov za animacijo (varnostna oprema, rekviziti…);
- organizacija in vodenje animacijskih tekmovanj;
- obveščanje hotelskih gostov o prireditvah in drugih dogodkih;
- ažuriranje informacijskih tabel in info točke;
- izdelava poročil o delu z gosti;
- upoštevanje vseh navodil in zahtev za zagotavljanje varnega dela, varovanja okolja in premoženja;
- druga dela po navodilih nadrejenega


Zahtevana stopnja izobrazbe 
V. ali VI/1. stopnja izobrazbe 


Funkcionalna znanja  
- Aktivno znanje slovenskega jezika
- Pogovorno znanje treh tujih jezikov 
- Znanje dela z računalnikom Izpit B kategorije


Veščine in spretnosti 
- Samostojnost in sistematičnost in pri delu 
- Sposobnost učinkovite komunikacije
- Usmerjenost k strankam Kreativnost in ustvarjalnost
- Fleksibilnost 
- Minimalne zahtevane delovne izkušnje 
- 1 leto delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delih 
 


Natakar 


Ključne delovne naloge
- sprejemanje naročil in izvajanje strežbe;
- izvajanje standardov, navodil in normativov s področja strežbe;
- izvajanje HACCP standardov s ciljem primernega skladiščenja pijač, shranjevanje in poliranje pribora, posode ipd.;
- zagotavljanje reda in čistoče v jedilnici, baru in ostalih prostorih strežbe;
- izvajanje praktičnega dela z učenci in pripravnikov v strežbi;
- priprava prostora, bifejske mize in jedilnih miz v skladu s standardom;
- obračun in vsakodnevno odvajanje iztržka v blagajno oziroma na odrejeno mesto;
- izvajanje in upoštevanje vseh navodil in zahtev za zagotavljanje varnega dela, varovanja okolja in premoženja;
- druga dela po navodilih nadrejenega


Funkcionalna znanja
Aktivno znanje slovenskega jezika
Pogovorno znanje enega tujega jezika (angleščina / nemščina)
Znanje dela z računalnikom
Poznavanje tehnik strežbe

Zahtevana stopnja izobrazbe
IV. ali V. stopnja izobrazbe
Minimalne zahtevane delovne izkušnje
1 leto delovnih izkušenj z delom v strežbi oz. na področju gostinstva
 


Sobarica, čistilka, perica,likarica


Ključne delovne naloge
- pospravljanje in čiščenje bivalnih in poslovnih prostorov ter okolice v skladu s standardom in navodili;
- shranjevanje zalog perila, drugega inventarja in čistil;
- prevzemanje in oddajanje hotelskega perila in perila hotelskih gostov v pranje in likanje;
- razvrščanje in pripravljanje perila za ustrezno čiščenje;
- zlaganje in skladiščenje perila;
- oddajanje perila;
- likanje perila;
- vodenje ustreznih evidenc o prevzemanju in izdajanju perila;
- nadziranje pravilnega delovanja strojev in aparatov v pralnici in likalnici;
- izvajanje in upoštevanje vseh navodil in zahtev za zagotavljanje varnega dela, varovanja okolja in premoženja;
- druga dela po navodilih nadrejenega.


Funkcionalna znanja
Pasivno znanje slovenskega jezika
Pasivno znanje enega tujega jezika
Obvladovanje hotelskih področnih standardov
 


Kuhar


Ključne delovne naloge
- priprava jedi v penzionski ponudbi in priprava jedi po naročilu;
- izvajanje standardov, navodil in normativov s področja gostinstva;
- izvajanje HACCP standardov s ciljem primernega ravnanja in shranjevanja živil;
- zagotavljanje reda in čistoče v kuhinji in skladiščnih prostorih;
- izvajanje praktičnega dela z učenci in pripravnikov v kuhinji;
- izvajanje in upoštevanje vseh navodil in zahtev za zagotavljanje varnega dela, varovanja okolja in premoženja;
- druga dela po navodilih nadrejenega.


Zahtevana stopnja izobrazbe
IV. ali V. stopnja izobrazbe
Funkcionalna znanja
Aktivno znanje slovenskega jezika
Izobraževanje s področja Haccp
Obvladovanje hotelskih področnih standardov
Izpit iz varstva pri delu in požarne varnosti
Poznavanje živil, receptov in priprave hrane
Minimalne zahtevane delovne izkušnje
1 leto delovnih izkušenj z delom v kuhinji oz. na področju kulinarike

 


Pomočnik kuharja 



Ključne delovne naloge
- pripravljanje enostavnih jedi iz penzionske ponudbe in pomoč pri pripravi jedi po naročilu;
- čiščenje in priprava živil;
- ročno in strojno pomivanje bele in črne kuhinjske posode in jedilnega pribora;
- vzdrževanje reda in čistoče v kuhinji in skladiščnih prostorih;
- izvajanje HACCP standardov s ciljem primernega ravnanja in shranjevanja živil;
- izvajanje in upoštevanje vseh navodil in zahtev za zagotavljanje varnega dela, varovanja okolja in premoženja;
- druga dela po navodilih nadrejenega.


Zahtevana stopnja izobrazbe
II. ali III. stopnja izobrazbe
Funkcionalna znanja
Pasivno znanje slovenskega jezika
Izobraževanje s področja Haccp

 


Vodja kuhinje


Ključne delovne naloge
- organiziranje, vodenje in nadzor dela v kuhinji;
- dnevna seznanitev osebja (briefing) s strukturo in številom gostov ter ostalimi informacijami pomembnimi za nemoten potek dela;
- sodelovanje pri pripravi vsebine katalogov, jedilnih listov in menijev;
- označevanje hranilnih vrednosti živil ter sodelovanje pri označevanju alergenov;
- testiranje surovin, določitev postopka priprave jedi, izračunavanje normativov, priprava kalkulacije in izračun cen jedi;
- dnevna seznanitev osebja (briefing) s strukturo in številom gostov ter ostalimi informacijami pomembnimi za nemoten potek dela;
- odgovornost za pogoje dela zaposlenih v kuhinji ter za urejenost in higieno osebja kuhinje;
- vodenje, razdeljevanje in spremljanje dela zaposlenih v kuhinji (razpored, evidenca in odobritev ur);
- odgovornost za primerno shranjevanje živil ter ustrezno ravnanje s hrano v skladu s standardi in normativi,
- odgovornost za izvajanje HACCP standarda ter za kontrolo kakovosti živil in jedi;
- naročanje in prevzem živil in evidentiranje zalog;
- vodenje praktičnega dela učencev in pripravnikov v kuhinji;
- odgovornost za materialno poslovanje kuhinje, izvajanje inventure in obvladovanje stroškov;
- dnevno obračunavanje porabljenih živil in izdanih obrokov hrane;
- samostojna priprava jedi in pomoč zaposlenih pri pripravi jedi;
- skrb za ekonomičnost delovnega procesa;
- spremljanje trendov kulinarike in uvajanje novitet v ponudbo;
- izvajanje in upoštevanje vseh navodil in zahtev za zagotavljanje varnega dela, varovanja okolja in premoženja;
- druga dela po navodilih nadrejenega.


Funkcionalna znanja
Aktivno znanje slovenskega jezika
Pogovorno znanje enega tujega jezika (angleščina /nemščina / italijanščina)
Znanje dela z računalnikom
Poznavanje orodja Microsoft Office
Obvladovanje hotelskih področnih standardov
Izobraževanje s področja Haccp
Izpit iz varstva pri delu in požarne varnosti
Poznavanje mednarodnih trendov s področja kulinarike
Odlično poznavanje živil, receptov in priprave hrane
Veščine in spretnosti
Vodstvene veščine
Dobre organizacijske sposobnosti
Sposobnost učinkovite komunikacije
Sposobnost reševanja konfliktov
Sposobnost motiviranja ter prenosa znanja na podrejene
Sposobnost organiziranja dela in delegiranja delovnih nalog
Sposobnost timskega delovanja
Sposobnost stroškovnega vodenja
Samoiniciativnost in samostojnost pri delu
Natančnost in kreativnost pri pripravi hrane
Obvladanje kuharskih veščin


Minimalne zahtevane delovne izkušnje
3 let delovnih izkušenj z delom v kuhinji oz. na področju kulinarike; od tega vsaj 1 leto vodstvenih izkušenj
Nudimo možnost nastanitve, zaposlitev za čas zimske sezone (razen vodja kuhinje-zaposlitev za določen čas z možnostjo za nedoločen-takoj)
 


V kolikor izpolnjujete zahtevane pogoje za katerega od razpisanih delovnih mest, vas vljudno vabimo, da sprejmete izziv in nam vaše prijave z življenjepisom pošljete po e-pošti na naslov vanja.culek@hit-alpinea.si ali na naslov HIT ALPINEA, d.d., Borovška 99, 4280 Kranjska Gora.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. številki 04/588 45 14.

   

 

 


Kranjska Gora, 30.1.2017, objava sklica 32. redne skupščine Hit Alpinee d.d.

 

 

Zahteva za dopolnitev sklica skupščine 28.2.2017

 


Kranjska Gora, 16.12.2016

Kaj je v Kranjski Gori počel Adam Malyzs? 

 


Kranjska Gora, 30.11.2016 

Hit Alpinea z zgodbo gorskega Ledenca navdušila obiskovalce Meseca oblikovanja.

 


Kranjska Gora, 30.11.2016 

V prelepem ambientu Kranjske Gore se je 25.11. in 26.11.2016 odvilo že 32. Evropsko Prvenstvo v tradicionalnem karateju pod budnim okriljem Slovenske Zveze Tradicionalnega karateja, ki je celoten dogodek tudi organizirala.

 


Kranjska Gora, 25.11.2016, objava sklica 31. redne skupščine Hit Alpinee d.d.

 

 


Kranjska Gora / Kitzbühel, 21.11.2016 

Že četrto leto zapored je hotel Ramada Resort Kranjska Gora dobil mednarodno nagrado World Ski Award za najboljši  smučarski hotel v Sloveniji. Za najbolj priljubljeno smučarsko središče Slovenije je letos izbran Krvavec, nagradi pa sta prejeli še Hotel Krvavec in Ruška koča.

 


Kranjska Gora, 13.10.2016. GTZ 2016 

Na 63. Gostinsko-turističnem zboru Slovenije (GTZ), ki je potekal v Radencih, so se Hitovi gostinci izkazali z izjemno bero medalj in priznanj. Predstavniki družbe Hit Alpinea so prevzeli prapor in organizacijo 64. GTZ, ki bo prihodnje leto v Kranjski Gori.

 


Kranjska Gora, 17.8.2016. Ruska kapelica 2016

Slovenski in ruski politični vrh zbran v Kranjski Gori 

 


Kranjska Gora, 15. julij 2016. 30. redna skupščina Hit Alpinee d.d.

V hotelu Ramada Resort bo v torek 23. avgusta 2016 ob 11,00 uri zasedala 30. Redna Skupščina Hit Alpinee d.d.

 

 

 


Kranjska Gora, 1. junij 2016 - Družba Hit Alpinea oživlja gostinsko ponudbo v Planici Kranjska

Družba Hit Alpinea v objektu Kavka oživlja gostinsko ponudbo v Planici. V mesecu maju je bila gostilna Kavka odprta le ob koncih tedna, odslej pa bo po načrtih v teku poletne sezone obratovala vse dni. V sodelovanju z lokalnimi gostinskimi ponudniki pa se je v Kranjski Gori že drugo poletno sezono mogoče odpraviti na posebno Kulinarično popotovanje.

 


Kranjska Gora, 24. 11. 2015 - Ramada Resort je najboljši smučarski hotel v Sloveniji!

Že tretje leto zapored je hotel Ramada Resort Kranjska Gora dobil mednarodno nagrado WorldSki Award za najboljši  smučarski hotel v Sloveniji. 

 


Kranjska Gora / Nova Gorica, 15.10.2015 - Skupina Hit z odličnostjo zaključuje 62. Gostinsko-turistični zbor Slovenije

Gostinsko turistična zbornica Slovenije je v minulih treh dneh v sodelovanju z družbo Hit v Novi Gorici uspela na 62. Gostinsko-turističnem zboru Slovenije združiti preko 5000 udeležencev in skoraj 400 tekmovalcev. Pokal kakovosti storitev v gostinstvu in hotelirstvu, kar 20 medalj in 31 žlahtnih priznanj predstavlja pomemben dokaz znanj tekmovalcev, ki so na letošnjem GTZ Slovenije zastopali Skupino Hit.    

 


Kranjska Gora, 18. 2. 2015 - Kranjska Gora med top 50 smučarskih destinacij v letu 2015

Največji svetovni hotelski meta iskalnik Trivago je ponovno opozoril na Slovenijo. S pregledom ocen hotelskih nastanitev so v organizaciji oblikovali seznam najboljših svetovnih smučarskih destinacij v letu 2015 in vanj kot edino slovensko destinacijo uvrstili tudi Kranjsko Goro.

 


Med 1. in 2. decembrom je v Sarajevu potekal mednarodni Sarajevski gastronomski festival  Bosanski dukat 2014.

Tekmovanja so se udeležili tudi trije kuharje iz podjetja Hit Alpinea in dosegli kar dve zlati in dve srebrni v pripravi ribjih in vegetarijanskih jedi ter kulinarični artistiki. 

 


Kranjska Gora, 25. november 2014. 

Drugič zapored je hotel Ramada Resort Kranjska Gora dobil mednarodno nagrado za najboljši  smučarski hotel v Sloveniji.  

 


 

Ostanite v stiku

Thank you!

Smo družabni. Tukaj lahko ostanete v stiku z nami.
Facebook Twitter Instagram