Visoka kakovost storitev

Hoteli Hit Alpinea

Kranjska Gora je destinacija, ki obiskovalce vabi z neverjetnimi naravnimi danostmi, hoteli Hit Alpinea pa zagotavljajo, da je tudi bivanje odlično. Izbirate lahko med različnimi vrhunskimi nastanitvenimi možnostmi s kakovostnimi storitvami, med katerimi lahko vsakdo najde pravo zase.

Hotel Kompas Listing

Hotel Kompas

Hotel Kompas je največji hotel v Kranjski Gori, ki je posebno priljubljen pri družinah, saj ponuja številne možnosti za aktivne, sproščene in razigrane družinske počitnice. Je tudi popolna izbira za športne priprave profesionalnih in rekreativnih športnikov, saj hotelska ponudba lepo nadgradi izjemne naravne danosti in športno infrastrukturo. Hotel ima velnes, bazene, kongresne kapacitete in odlično kulinarično ponudbo.

Ramada Resort Listing

Ramada Resort Kranjska Gora

Ramada Resort Kranjska Gora je butični hotel, ki navdušuje vse, željne miru in počitka. Iz udobnih sob se odpira krasen razgled na idilično naravo. Leži tik ob smučišču in Snežni plaži, a le 100 m od središča Kranjske Gore. Hotel odlikuje tudi odlična ponudba storitev Wellness centra Larix, kjer boste sprostili tako telo kot duha. Je tudi priljubljeno konferenčno središče s številnimi možnostmi za sprostitev in rekreacijo.

Ramada hotel and suites Listing

Ramada Hotel in Suites Kranjska Gora

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora najdete v središču Kranjske Gore ob glavni sprehajalni poti in je odlično izhodišče za sprehod po kraju ali izlet v naravo. Prepoznaven je po svoji arhitekturni podobi, prostorne sobe s štirimi zvezdicami pa ponujajo vrhunsko udobje za prijetno bivanje. Gostom so na voljo vse storitve (kulinarika, velnes, igralništvo) tudi v drugih objektih verige Hit Alpinea v neposredni bližini.

2136 1424 max 1

Apartmaji Vitranc

Apartmaji Vitranc so idealni za goste, ki si želite oddih v svojem ritmu z nepozabnimi pogledi na gore in naravo. Do smučišča se lahko sprehodite peš, prav tako pa ste v preostalih letnih časih oddaljeni le nekaj korakov od narave in številnih možnosti za aktivna doživetja. V apartmajih s tremi zvezdicami so kuhinje opremljene z aparati, zato si lahko dnevni urnik organizirate po svoje.