Kulinarika na dogodku

Catering

Ustvarjamo posebne kulinarične zgodbe na različnih prireditvah. Smo najboljši partner za popolne pogostitve, ki dajo velikim ali butičnim dogodkom piko na i. Prisluhnemo naročnikovim željam in v skladu z njimi pripravimo najboljši catering.

Catering pogostitev po vasih zeljah

Pogostitev po vaših željah

Vrhunske pogostitve za različne dogodke. Imamo bogate izkušnje s cateringom, odlično kulinarično ekipo in profesionalno osebje, ki vam svetuje in pomaga pri organizaciji ter poskrbi, da dogodek poteka brezhibno. Naj gre za poslovni dogodek ali družinsko zabavo, storitev izvedemo profesionalno in vam pomagamo ustvariti čudovit dan. Catering izvajamo v zaprtih prostorih in na prostem, vsakokrat pa poskrbimo za nepozabno kulinarično doživetje.

 

Vabljeni k ogledu kataloga 2022 tukaj. 

Catering Planica

Planica

Vsako leto smo na dogodku Planica prisotni kot največji izvajalec cateringa. Tu je catering na najvišji ravni, z dvema VIP-prostoroma in prestižno ložo Crystal Globe. Za štiridnevni dogodek pripravimo skupaj več kot 15.000 obrokov in VIP-pogostitev. Poleg pogostitev pripravimo tudi malice za planiške delavce, v četrtek pa več ko 4.000 malic za otroke. Razsežnost projekta nas uvršča v vrh ponudbe cateringa v Sloveniji.

Catering Pokal Vitranc

Pokal Vitranc

Za Petrol d. d. pripravimo VIP-pogostitev na najvišji ravni za 350 oseb, prav tako pripravimo malice za tekmovalce in organizacijsko ekipo. V obeh dneh smučarskega dogodka postrežemo več kot 4.300 obrokov, smo tudi partnerji pri organizaciji dogodka Q Max.

Catering Spominska slovesnost

Spominska slovesnost - Ruska kapelica

Pripravljamo pogostitev po spominski slovesnosti ob Ruski kapelici. Postrežemo okrog 1.000 gostov, med njimi najvišje predstavnike slovenske vlade in udeležence iz Rusije. Ob pogostitvi se odvija tudi pester program v čast slovensko-ruskega prijateljstva.