Kulinarika na dogodku

Catering

Ustvarjamo posebne kulinarične zgodbe na različnih prireditvah. Smo najboljši partner za popolne pogostitve, ki dajo velikim ali butičnim dogodkom piko na i. Prisluhnemo naročnikovim željam in v skladu z njimi pripravimo najboljši catering.

3000 2001 max 2

Pogostitev po vaših željah

Vrhunske pogostitve za različne dogodke. Imamo bogate izkušnje s cateringom, odlično kulinarično ekipo in profesionalno osebje, ki vam svetuje in pomaga pri organizaciji ter poskrbi, da dogodek poteka brezhibno. Naj gre za poslovni dogodek ali družinsko zabavo, storitev izvedemo profesionalno in vam pomagamo ustvariti čudovit dan. Catering izvajamo v zaprtih prostorih in na prostem, vsakokrat pa poskrbimo za nepozabno kulinarično doživetje.

3000 2001 max 8

Planica

Vsako leto smo na dogodku Planica prisotni kot največji izvajalec cateringa. Tu je catering na najvišji ravni, z dvema VIP-prostoroma in prestižno ložo Crystal Globe. Za štiridnevni dogodek pripravimo skupaj več kot 15.000 obrokov in VIP-pogostitev. Poleg pogostitev pripravimo tudi malice za planiške delavce, v četrtek pa več ko 4.000 malic za otroke. Razsežnost projekta nas uvršča v vrh ponudbe cateringa v Sloveniji.

3000 2001 max 7

Zlata lisica in Pokal Vitranc

Za Petrol d. d. pripravimo VIP-pogostitev na najvišji ravni za 350 oseb, prav tako pripravimo malice za tekmovalce in organizacijsko ekipo. V obeh dneh smučarskega dogodka postrežemo več kot 4.300 obrokov, smo tudi partnerji pri organizaciji dogodka Q Max.