Edinstven svet sprostitve

Wellness Larix

Wellness Larix v hotelu Ramada Resort Kranjska Gora je oaza sprostitve in miru. V osrčju Alp, stran od skrbi in stresa, se predajte blagodejnim učinkom čiste planinske vode. Naužijte se prekipevajoče energije, lepote in spokojnosti narave.

4096 2732 max 9

Vodni park

Blagodejni učinek vode

Dovolite, da vaše skrbi odnese voda. Vabi vas kar 400 m² vodnih površin, med katerimi sta tudi notranji bazen z vodo, ogreto na 30 °C, in whirpool s 36 °C. Vodni učinki v masažnem bazenu bodo ogreli, zmehčali in sprostili vaše telo. Plavajte v bazenu, privoščite si vodno masažo in počivajte na ležalnikih z razgledom na naravo.

Wellness Larix savna2

Svet savn

Toplota dobro dene

Dobrodošli v naš svet savn, kjer vas čakajo finska, infra in turška savna, ki bodo vaše telo osvobodile škodljivih snovi. Po savni telo ohladite v ohlajevalnem bazenu ali pod mrzlo prho. Bodite prijazni do svojega telesa in mu privoščite nego, ki jo potrebuje. Ne pozabite, da telo potrebuje tudi počitek – v prijetnem prostoru za počitek nadomestite izgubljeno tekočino s čajem in sadjem. Med počitkom lahko svoja stopala potopite v kopel z dodatki in se zasanjate.

Wellness Larix Vita Center3

Masaže in lepotne nege

Svet lepote in zdravja

V harmoniji gorskega sveta in narave vas čaka center lepote in zdravja. Prizadevamo si, da se boste po obisku pri nas počutili prerojeno in boste polni nove energije. Spretne roke naših maserk in kozmetičark vam bodo z izbranimi zelišči, eteričnimi olji in alpsko vodo pričarale doživetje popolne sprostitve. V centru uporabljamo kozmetiko blagovne znamke Babor.

Za masaže in lepotne nege morate svoj termin rezervirati vnaprej.

Darilni bon

Podarite razvajanje

Doživetje je najlepše darilo, ki nariše nasmeh na obraz. Podarite lepe spomine z darilnim bonom za storitve v hotelih Hit Alpinea.

Kje nas najdete

Hotel Ramada Resort Kranjska Gora
Borovška cesta 99
4280 Kranjska Gora

Delovni čas:
Bazeni in recepcija wellnessa: vsak dan od 09:00 do 21:00 ure

Lepotni center: vsak dan od 11:00 do 21:00 ure

Savne: vsak dan od 12:00 do 21:00 ure (zima, 1.10. - 31.5.) ter od 14:00 do 21:00 (poletje, 1.6. - 30.9.)

Prosimo, da nam obisk skupin najavite. Prosimo, da termin masaž in neg v Lepotnem Centru rezervirajte vnaprej. 

Prikaži na zemljevidu