Dogodivščine v objemu gora

V središču aktivnih doživetij

Naj bo zima ali poletje, Kranjska Gora je raj za aktivno preživljanje prostega časa. Idilična narava ponuja izjemne priložnosti za številna športna in adrenalinska doživetja. Na vrhove gora peš ali s kolesom. Vijuganje po belih strminah. Uživanje ob čistih vodah. Sproščanje v svežini gozdov. Svet nepozabnih doživetij vabi, da odkrijete svoj najljubši kotiček in aktivnost.

Poletne aktivnosti Zimske aktivnosti

Pohodništvo

Slikoviti gorski vrhovi

Kranjska Gora je obdana s slikovitimi vrhovi Julijskih Alp in pravi raj za pohodnike. Neokrnjena narava vabi po svojih poteh in za vsakim korakom odkriva nove razsežnosti lepote.

Preberi več

Poletno sankanje

Adrenalinski spust s sanmi

O sankanju si morda mislimo, da je zimski šport, a je tudi poleti nadvse zabavna izkušnja. Udobno se namestite na sani in spustite po pobočju Vitranca. Vriskali boste od navdušenja in uživali v čudovitih razgledih.

Preberi več

Kolesarjenje

Raziskovanje s kolesom

Razgibana pokrajina Zgornjesavske doline vabi z odlično označenimi kolesarskimi potmi. Izberite lažje družinske ture ali se podajte na zahtevnejši izlet v osrčje alpskih dolin. Narava vas bo v vsakem primeru bogato nagradila.

Preberi več

Plezanje

Čudoviti svet gora

Preberi več

Zipline

Adrenalin na velikanki

Preberi več

Vodni športi

Osvežujoče dogodivščine

Voda ima posebno moč, s katero od nekdaj privablja ljudi. Reki Sava Dolinka in Soča vabita med svoje valove, na katerih lahko uživate v športnih aktivnostih, lahko pa se sproščate le ob pogledu na njune lepote.

Preberi več

Ribolov

Vode, polne življenja

Bistre vode alpskih rek so polne življenja. Ribarjenje je posebno doživetje, saj žuborenje rek pričara pristen stik z naravo. Privoščite si trenutke miru in samote v ribiškem raju.

Preberi več

Vetrovnik

Občutek popolne svobode

Poletite kot ptica in občutite svobodo gibanja v zraku. Letenje v vetrovniku Nordijskega centra Planica je prav posebno doživetje, ki si ga boste za vedno zapomnili. Čaka vas edinstvena in varna izkušnja letenja!

Preberi več