Dogodivščine v objemu gora

V središču aktivnih doživetij

Naj bo zima ali poletje, Kranjska Gora je raj za aktivno preživljanje prostega časa. Idilična narava ponuja izjemne priložnosti za številna športna in adrenalinska doživetja. Na vrhove gora peš ali s kolesom. Vijuganje po belih strminah. Uživanje ob čistih vodah. Sproščanje v svežini gozdov. Svet nepozabnih doživetij vabi, da odkrijete svoj najljubši kotiček in aktivnost.

Poletne aktivnosti Zimske aktivnosti

Pohodništvo

Slikoviti gorski vrhovi

Kranjska Gora je obdana s slikovitimi vrhovi Julijskih Alp in pravi raj za pohodnike. Neokrnjena narava vabi po svojih poteh in za vsakim korakom odkriva nove razsežnosti lepote.

Preberi več

Kolesarjenje

Raziskovanje s kolesom

Razgibana pokrajina Zgornjesavske doline vabi z odlično označenimi kolesarskimi potmi. Izberite lažje družinske ture ali se podajte na zahtevnejši izlet v osrčje alpskih dolin. Narava vas bo v vsakem primeru bogato nagradila.

Preberi več

Plezanje

Čudoviti svet gora

Povzpnite se v višave za najlepše razglede na osupljive gore in doline. Premagovanje najvišjih vrhov je posebna izkušnja z veliko mero plezalnega adrenalina. Izberite svojo pot navzgor, ki vas bo bogato nagradila z lepotami narave.

Preberi več

Golf

Igrišče s slikovitimi razgledi

Preberi več

Vodni športi

Osvežujoče dogodivščine

Preberi več

Zipline

Adrenalin na velikanki

Največja skakalnica v Planici privablja najbolj drzne iskalce vznemirljivih doživetij. Najstrmejši zipline na svetu na planiški velikanki vam bo po žilah pognal adrenalin! 

Preberi več

Curling

Zabava za vsakogar

Čeprav je curling olimpijska disciplina, se lahko v tem športu pomeri vsakdo, ki ima rad taktično igro v ekipnem duhu. Če igre še ne poznate, je morda to odličen trenutek, da preizkusite nekaj novega.

Preberi več

Vetrovnik

Občutek popolne svobode

Poletite kot ptica in občutite svobodo gibanja v zraku. Letenje v vetrovniku Nordijskega centra Planica je prav posebno doživetje, ki si ga boste za vedno zapomnili. Čaka vas edinstvena in varna izkušnja letenja!

Preberi več