Dogodivščine v objemu gora

V središču aktivnih doživetij

Naj bo zima ali poletje, Kranjska Gora je raj za aktivno preživljanje prostega časa. Idilična narava ponuja izjemne priložnosti za številna športna in adrenalinska doživetja. Na vrhove gora peš ali s kolesom. Vijuganje po belih strminah. Uživanje ob čistih vodah. Sproščanje v svežini gozdov. Svet nepozabnih doživetij vabi, da odkrijete svoj najljubši kotiček in aktivnost.

Poletne aktivnosti Zimske aktivnosti

Smučanje v Kranjski Gori

Vijuganje po belih strminah

Alpsko smučanje je esenca Kranjske Gore. Je temelj tradicije kraja in osrednja zimska dejavnost, ki se je veselimo vsako leto. Odlično pripravljeni tereni slovijo po velikih tekmovanjih, proge pa omogočajo tudi kakovostno smučanje začetnikom.

Preberi več

Turno smučanje

V objemu nedotaknjene beline

Vznemirjenje, ko se poženete po nedotaknjeni snežni odeji, je neopisljivo. Turno smučanje je smučanje v najbolj prvobitni obliki, ki daje občutek brezmejne svobode. Samo gore, sneg in vi.

Preberi več

Tek na smučeh

Užitki na snegu za vzdržljive

Med Kranjsko Goro in koncem doline Tamar se vije 40 km odlično urejenih prog, ki so za ljubitelje teka na smučeh pravi zimski raj. V objemu zasneženih dreves in ob pogledu na vrhove se boste počutili kot v pravljici.

Preberi več

Drsanje

Ledeno kraljestvo

Preberi več

Curling

Zabava za vsakogar

Čeprav je curling olimpijska disciplina, se lahko v tem športu pomeri vsakdo, ki ima rad taktično igro v ekipnem duhu. Če igre še ne poznate, je morda to odličen trenutek, da preizkusite nekaj novega.

Preberi več

Vetrovnik

Občutek popolne svobode

Poletite kot ptica in občutite svobodo gibanja v zraku. Letenje v vetrovniku Nordijskega centra Planica je prav posebno doživetje, ki si ga boste za vedno zapomnili. Čaka vas edinstvena in varna izkušnja letenja!

Preberi več

Igralništvo

Svet adrenalina in zabave

Odmaknite se od sveta resničnosti in poiščite srečo med pravljičnimi bitji, domišljijskimi junaki, številnimi privlačnimi igrami na igralnih avtomatih. Začutite posebno vznemirjenost ob zvoku vrteče kroglice na ruleti in preizkusite svojo srečo s kartami!

Preberi več