Harmonija telesa in duha

Sprostitveni center Kompas

Ko sta telo in um v ravnovesju, se počutimo odlično. Velnes doživetja v intimnem okolju Sprostitvenega centra Kompas vas bodo napolnila z novo, poživljajočo energijo in okrepila vaš imunski sistem. V manjšem fitnesu boste lahko opravili tudi trening za moč.

bazen Kompas 5

Bazeni

Zabava za vso družino

Voda ima neverjetno moč, da blagodejno vpliva na počutje. Potopite se pod gladino, plavajte, sproščajte se ali čofotajte z malčki v otroškem bazenu s toboganom. Od kolesarjenja in pohodništva utrujeno telo lahko zmehčate v masažnem bazenu, za popoln odklop od vseh dražljajev pa priporočamo oddih v sobi za sprostitev. Po dozo vitamina D stopite na zunanjo sončno teraso, kjer vas bo pobožalo sonce in navdihnil razgled na gore.

Sprostitveni center Kompas Savna2

Savne

Zdravo razvajanje s toploto

Za ljubitelje savnanja sta na voljo finska in turška savna. Prva se lahko spremeni v tudi v bio zeliščno savno, zato izberite svojo najljubšo ali izmenjaje obiščite vse ter začutite, kako toplota prija vašemu telesu in koži. Privoščite si tudi kromo terapijo in terapijo s kristali, ki vam lahko s pomočjo barv in kristalov pomagata uravnovesiti energijo v telesu.

Darilni bon

Podarite razvajanje

Doživetje je najlepše darilo, ki nariše nasmeh na obraz. Podarite lepe spomine z darilnim bonom za storitve v hotelih Hit Alpinea.

Kje nas najdete

Hotel Kompas
Borovška cesta 100
4280 Kranjska Gora

Delovni čas
Bazen: vsak dan od 09:00 do 19:00 ure

Savne: vsak dan od 12:00 do 19:00 ure

Prosimo, da termin masaž rezervirajte vnaprej.

 

Prikaži na zemljevidu