Harmonija telesa in duha

Sprostitveni center Kompas

Ko sta telo in um v ravnovesju, se počutimo odlično. Velnes doživetja v intimnem okolju Sprostitvenega centra Kompas vas bodo napolnila z novo, poživljajočo energijo in okrepila vaš imunski sistem. V manjšem fitnesu boste lahko opravili tudi trening za moč.

Sprostitveni center Kompas Bazeni1

Bazeni

Zabava za vso družino

Voda ima neverjetno moč, da blagodejno vpliva na počutje. Potopite se pod gladino, plavajte, sproščajte se ali čofotajte z malčki v otroškem bazenu s toboganom. Od kolesarjenja in pohodništva utrujeno telo lahko zmehčate v masažnem bazenu, za popoln odklop od vseh dražljajev pa priporočamo oddih v sobi za sprostitev. Po dozo vitamina D stopite na zunanjo sončno teraso, kjer vas bo pobožalo sonce in navdihnil razgled na gore.

Sprostitveni center Kompas Savna2

Savne

Zdravo razvajanje s toploto

Za ljubitelje savnanja sta na voljo finska in turška savna. Prva se lahko spremeni v tudi v bio zeliščno savno, zato izberite svojo najljubšo ali izmenjaje obiščite vse ter začutite, kako toplota prija vašemu telesu in koži. Privoščite si tudi kromo terapijo in terapijo s kristali, ki vam lahko s pomočjo barv in kristalov pomagata uravnovesiti energijo v telesu.

Darilni bon

Podarite razvajanje

Doživetje je najlepše darilo, ki nariše nasmeh na obraz. Podarite lepe spomine z darilnim bonom za storitve v hotelih Hit Alpinea.

Kje nas najdete

Hotel Kompas
Borovška cesta 100
4280 Kranjska Gora

Delovni čas
Bazen: vsak dan od 09:00 do 19:00 ure

Savne: vsak dan od 12:00 do 19:00 ure

Prosimo, da termin masaž rezervirajte vnaprej.

 

Prikaži na zemljevidu