Dobro počutje

Wellness razvajanje in nega

Kranjska Gora je pravi kraj za doseganje ravnovesja telesa in duha. Po aktivnostih v naravi se podajte v velnes center in si vzemite čas samo zase. Plavajte v bazenih. Sprostite se v savnah. Prepustite se masaži. Uživajte v negovalnih programih. Spoznajte možnosti razvajanja za odrasle in zabave za otroke.

4096 2732 max 1

Wellness Larix

Edinstven svet sprostitve

Wellness Larix v hotelu Ramada Resort Kranjska Gora je oaza sprostitve in miru. Na voljo so bogate vodne površine z ogreto vodo, masažni bazeni ter kotiček za najmlajše. Svet savn vabi ljubitelje toplote, posebno razvajanje pa si lahko privoščite v Vita centru, kjer ponujajo široko paleto kozmetičnih storitev in masaž.

bazen Kompas 4

Sprostitveni center Kompas

Harmonija telesa in duha

Sprostitveni center v hotelu Kompas ponuja velnes doživetja, ki vas bodo napolnila z novo energijo in okrepila vaš imunski sistem. Začutite moč vode v bazenih, kjer bodo zelo uživali tudi otroci. Sončna terasa vas bo približala naravi in soncu, nato pa se lahko po dozo močnejše toplote podate v finsko ali turško savno. Ponujamo tudi različne terapije, s katerimi lahko svojemu telesu pomagate do ravnovesja.