Nazaj na O nas

Novice

Po članskem svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju Planica 2023 bo dolina svetovnih prvakov gostila še FIS mladinsko svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju. V naših hotelih se že zbirajo obetavni mladi športniki, njihove ekipe ter spremljevalno osebje iz različnih držav, saj se bodo v Planici v prihodnjem tednu pomerili v smučarskih skokih, nordijski kombinaciji in teku na smučeh.
Preberi več
V tednu med 21. 1. in 26. 1. 2024 v naših hotelih in našem kraju gostimo udeležence izjemnega športnega dogodka - Interbancario 2024, zimske evropske bančniške igre. Vsako leto se bančniki evropskih držav zberejo na enem od sodobnih evropskih smučišč, kjer cel teden tekmujejo v zimskih športih, vključno s smučanjem, bordanjem in tekom na smučeh.
Preberi več
Vzdušje v Kranjski Gori se v prvih dneh januarja preveša iz prazničnega v športnega. Pod okriljem novega organizatorja, ta prestižni dogodek smučarske tekme za Svetovni pokal prinaša svež veter v našo alpsko vasico. Tekmovalke, ljubko imenovane Lisičke, ki se bodo na belih strminah pomerile za najvišje uvrstitve 6. in 7.
Preberi več
Ponosni smo, da je bil naš hotel Ramada Resort že deveto leto zapored izbran kot najboljši smučarski hotel za leto 2023.  

Zima se že prebuja. Ponoči že brnijo topovi na smučišču in če so vaše smuči še vedno na počitku v kleti, je zdaj morda pravi čas, da jih spravite na plano.  
Preberi več
Kranjska Gora, 6. april 2023

Turistična družba Hit Alpinea in Društvo za srčne in žilne bolezni AED smo združili moči in zagotovili nov avtomatski eksterni defibrilator (AED). Le ta bo na voljo vsem občanom in obiskovalcem na pročelju Osnovne šole Josipa Vandota Kranjska Gora.
Preberi več
 I feel Slovenia Svetovni pokal v teku na smučeh in biatlonu športnikov invalidov, Kranjska Gora, 20. 2. 2021.
Preberi več
Zlata Lisica se že devetič seli v Kranjsko Goro, kjer bodo za organizatorje tekmovanja, tekmovalke, njihove spremljevalne ekipe in novinarje ponovno skrbeli v hotelih Hit Alpinea.
Preberi več
V času Svetovnega prvenstva v smučarskih poletih v Planici družba Hit Alpinea v treh kranjskogorskih hotelih gosti vse tekmovalne ekipe ter spremljajoče osebje.
Preberi več