Zaposlitev

Hit Alpinea d.o.o., družba za turizem in hotelirstvo z dolgotrajno tradicijo v Zgornjesavski dolini in mednarodno razpoznavnostjo, vabi k sodelovanju nove sodelavce in sodelavke. Našim gostom ponujamo le najboljše, zato iščemo komunikativne in urejene sodelavce, s pozitivnim pristopom in zavzetostjo do dela, ki imajo željo za delo v turizmu, gostinstvu in hotelirstvu.

K sodelovanju vabimo vse, ki si želijo novih izzivov in ki bodo s svojim delom doprinesli nove ideje in prispevali k uspešni razvojni poti družbe. Vljudno vas vabimo, da si ogledate razpisana prosta delovna mesta.

Kontakt: kadrovska@hit-alpinea.si

Prosta mesta

Ste po naravi »analitik«, natančni in z višjo mero sposobnosti logičnega razmišljanja? Vas odlikujejo zanesljivost, natančnost in odgovornost ter vas veseli delo s številkami?

Iščemo energično osebo z analitičnimi sposobnostmi in sistemskim razmišljanjem, da se pridruži naši ekipi.

Če se prepoznate v zgornjem opisu, vas vabimo, da se pridružite v našem kolektivu kot

STROKOVNI SODELAVEC/ANALITIK V KONTROLINGU (M/Ž)

Ste pripravljeni na spremembo?

V svoj kolektiv vabimo osebe z izostrenim občutkom za delo v kuhinji.
Če si oseba, ki jo veseli delo v gostinstvu, ti je gastronomija blizu, si željna novih izzivov ter pripravljena z nami ustvarjati pot do uspeha, kar bo na podlagi dobrih delovnih rezultatov tudi ustrezno nagrajeno, potem te vabimo k sodelovanju!

Razpis kuhar/kuharica

Če si oseba, ki jo veseli delo v gostinstvu, ti je gastronomija blizu, si željan_na novih izzivov ter pripravljen_a z nami začrtali pot uspeha, kar bo na podlagi dobrih delovnih rezultatov tudi ustrezno nagrajeno, potem te vabimo k sodelovanju!

Odprite razpis za delovno mesto pomočnik kuharja.

Kandidate z odličnimi znanji in konkretnimi izkušnjami vedno z veseljem sprejmemo v svoj tim.

So komunikativnost, prijaznost, urejenost in pozitivna naravnanost lastnosti, s katerimi se lahko zlahka poistovetiš? Te veseli delo z različnimi ljudmi?

Če si oseba, ki jo veseli delo v gostinstvu in si željna novih izzivov, te vabimo k sodelovanju za delo natakar (m/ž).

Razpis natakar/natakarica

Si želiš pridružiti kolektivu vodilnega podjetja na področju turizma in hotelirstva v Kranjski Gori? So samostojnost, redoljubnost, urejenost in pozitivna naravnanost lastnosti, s katerimi se lahko zlahka poistovetiš? 

Če si oseba, ki jo veseli delo v ekipi in si se prepoznal v zgornjem opisu, potem te vabimo k sodelovanju za delovno mesto:

Razpis sobarica/čistilka/perica/likarica

 

 

V kolikor izpolnjujete zahtevane pogoje za katerega od razpisanih delovnih mest, vas vljudno vabimo, da sprejmete izziv in nam vaše prijave z življenjepisom pošljete po e-pošti na naslov kadrovska@hit-alpinea.si ali na naslov HIT ALPINEA, d.o.o.., Borovška 99, 4280 Kranjska Gora.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. številki 04/588 45 14.