Zaposlitev

Hit Alpinea d.o.o., družba za turizem in hotelirstvo z dolgotrajno tradicijo v Zgornjesavski dolini in mednarodno razpoznavnostjo, vabi k sodelovanju nove sodelavce in sodelavke. Našim gostom ponujamo le najboljše, zato iščemo komunikativne in urejene sodelavce, s pozitivnim pristopom in zavzetostjo do dela, ki imajo željo za delo v turizmu, gostinstvu in hotelirstvu.

K sodelovanju vabimo vse, ki si želijo novih izzivov in ki bodo s svojim delom doprinesli nove ideje in prispevali k uspešni razvojni poti družbe. Vljudno vas vabimo, da si ogledate razpisana prosta delovna mesta.

Kontakt: kadrovska@hit-alpinea.si

Prosta mesta

Ste pripravljeni na nov izziv? Delujemo na področju turizma, gostinstva in hotelirstva in v svoj kolektiv vabimo osebo za reorganizacijo, vzpostavitev in vodenje novega koncepta oddelka pralnice. 

Preverite naš razpis, morda pa ste prav vi pravi za VODJO PRALNICE (M/Ž).

Imate radi delo, kjer je raznolikost velika? Imate smisel za estetiko, čut za organizacijo dela in pravilno časovno razporeditev? Vam je gastronomija blizu in cenite različnost svojih zaposlenih ter veste, da se največje zgodbe rodijo takrat, ko sodeluje celoten tim? Potem je razpis za VODJO STREŽBE (M/Ž) kot nalašč za vas ...

Si želite raznoliko delo in nove karierne izzive?

Imate izkušnje s področja prevozov in skladiščenja ter vas veseli delo na področju logistike?

Poglejte si razpis za SODELAVCA V LOGISTIKI (M/Ž), morda iščemo prav vas.

Ste vljudni ter imate dobro in hitro odzivnost v danih momentih? Ste po naravi pozitivna oseba in vam delo z raznolikimi ljudmi predstavlja izziv? Ne poznate slabe volje in imate dober občutek za vodenje ljudi? Ste zavzeti za delo, da lahko storitve našega podjetja povzdignete in okrepite našo ekipo zaposlenih? Imate sposobnosti načrtovanja dela in časa, občutek za delo ter si želite novih izzivov?

Morda iščemo prav vas? Preverite razpis za VODJO RECEPCIJE tukaj.

Ste fleksibilni, iznajdljivi in vas nepredvidljive situacije ne vržejo iz tira? Ne poznate slabe volje, ste radi nasmejani in vas novi izzivi poživijo?  Ste prijazni, komunikativni in bi se radi preizkusili pri delu z ljudmi?

Ravno, prav kajti mi iščemo novega sodelavca, ki bi se odlično znašel v vlogi NOČNEGA RECEPTORJA (m/ž)

 

Imate radi delo, kjer je raznolikost velika? Imate smisel za estetiko, čut za organizacijo dela in pravilno časovno razporeditev? Vam je gastronomija blizu in radi kuhate?

Iščemo vestnega in navdušenega sodelavca, ki ga delo s hrano veseli, zato medse vabimo:

KUHARJA (M/Ž)

So komunikativnost, prijaznost, urejenost in pozitivna naravnanost lastnosti, s katerimi se lahko zlahka poistovetiš? Te veseli delo z različnimi ljudmi?

Če si oseba, ki jo veseli delo v gostinstvu in si željna novih izzivov, te vabimo k sodelovanju za delo natakar (m/ž).

Razpis natakar/natakarica

Ste fleksibilni v razmišljanju in imate dobro razvite komunikacijske sposobnosti? Vas nepredvidljive situacije na vržejo iz tira, ste prijazni in ustrežljivi? Ste dinamični, pozitivni in imate dobre ideje, da lahko naše podjetje in kolektiv še dodatno oplemenitite? Vam ležijo tuji jeziki in radi širite obzorja?

Medse vabimo vse, ki vas delo z ljudmi veseli:

RECEPTOR (M/Ž)

Ste natančni in  redoljubni? Vas odlikujejo zanesljivost in odgovornost ter pozitiven odnos do dela?

V kolikor ste željni novih izzivov, iščete zaposlitev in radi delate v timu, vas vabimo, da se nam pridružite v našem kolektivu kot

SODELAVEC ZA POMOČ V KUHINJI - POMIVANJE POSODE

Si želiš pridružiti kolektivu vodilnega podjetja na področju turizma in hotelirstva v Kranjski Gori? So samostojnost, redoljubnost, urejenost in pozitivna naravnanost lastnosti, s katerimi se lahko zlahka poistovetiš? 

Če si oseba, ki jo veseli delo v ekipi in si se prepoznal v zgornjem opisu, potem te vabimo k sodelovanju za delovno mesto:

Razpis sobarica/čistilka/perica/likarica

 

 

V kolikor izpolnjujete zahtevane pogoje za katerega od razpisanih delovnih mest, vas vljudno vabimo, da sprejmete izziv in nam vaše prijave z življenjepisom pošljete po e-pošti na naslov kadrovska@hit-alpinea.si ali na naslov HIT ALPINEA, d.o.o.., Borovška 99, 4280 Kranjska Gora.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. številki 04/588 45 14.