Šport vse dni v letu

Nordijski center Planica

V idilični dolini pod Poncami v Nordijskem centru Planica so idealni pogoji za popolno pripravo športnikov. Center ponuja številne možnosti za trening in rekreacijo v vseh letnih časih.

Nordijski center Popoln center za zimske sporte

Popoln center za zimske športe

Planica je zagotovo najbolj poznana kot zibelka smučarskih poletov, kjer so postavljeni štirje skopi skakalnic za priprave malih in velikih skakalcev. Za priprave smučarjev tekačev je na voljo 40 km prog med Kranjsko Goro in Tamarjem, 800 m proge v podzemnem tunelu pa omogoča treninge tudi v poletnem času. V osrednjem objektu, ki je središče tekaškega in skakalnega dela centra, so razgledna ploščad, planiški muzej v dveh etažah, vetrovnik in gostinska ponudba.

Nordijski center Aktivnosti za vsakogar

Aktivnosti za vsakogar

Nordijski center Planica poleg športnih priprav obilo športnih užitkov ponuja tudi obiskovalcem, ki si želijo rekreacije in zabave. V Planici lahko tečete na smučeh, letite v vetrovniku, lovite adrenalin na najbolj strmem ziplinu na svetu, se preizkusite v curlingu, mečete frizbi v parku Disk golf, se pridružite vodenim ogledom ali se sprehodite skozi bogato zgodovino Planice v muzeju. Poskrbljeno je tudi za najmlajše obiskovalce, ki se lahko zabavajo v otroškem adrenalinskem parku in otroškem kotičku v osrednjem tekaškem objektu.

Kontakt

Nordijski center Planica
Rateče 167
4283 Rateče Planica

Prikaži na zemljevidu