Vijuganje po belih strminah

Smučanje v Kranjski Gori

Alpsko smučanje je esenca Kranjske Gore. Je temelj tradicije kraja in osrednja zimska dejavnost, ki se je veselimo vsako leto. Odlično pripravljeni tereni slovijo po velikih tekmovanjih, proge pa omogočajo tudi kakovostno smučanje začetnikom.

Smucanje izjemna lokacija

Izjemna lokacija

Smučišče pred pragom

Smučarske proge so od naših hotelov oddaljene le nekaj korakov, zato lahko na bele strmine skočite tako rekoč iz postelje. Posebnost kranjskogorske smučarske ponudbe je raznolikost terenov, ki ponujajo kakovostno smučanje tako začetnikom kakor vrhunskim smučarjem, smučišče pa vabi tudi deskarje na snegu. Vaše najmlajše bodo inštruktorji v snežnem vrtcu ob pomoči otroškega smučarskega traku in različnih animacijskih ovir hitro pripravili na samostojno vijuganje. Ko vas premaga utrujenost, se lahko odpočijete na Snežni plaži in prepustite zimskim sončnim žarkom.

Smucanje sola smucanja

Šola smučanja

Priložnost za vsakogar

Smučanja se lahko nauči vsakdo, ki si tega želi. Naši prijazni in spodbujajoči inštruktorji bodo mladim in starejšim začetnikom hitro vlili samozavest, da bodo kmalu napredovali po lestvici zahtevnosti terenov. Z malo vztrajnosti, poguma in veselja se morda ravno na katerem od naših tečajev rodi nov olimpijski šampion. Če nimate svoje smučarske opreme, si jo lahko izberete v izposojevalnici.

Smucanje izposoja opreme

Izposoja opreme

Za vse želje

Da bi uživali na smučarskih progah, ni nujno, da imate vso opremo. Izposodite si jo lahko v Intersportu Bernik, kjer vam strokovno svetujejo in izposodijo vse, kar potrebujete za nepozabno in varno smuko. Njihove poslovalnice boste hitro našli ob vznožju smučarskih prog. Gostje hotelov Hit Alpinea imajo na storitve 10 % popust.

Zemljevid smučišč

Katera proga vam je najljubša? Da boste lažje izbrali sebi primerno, si oglejte zemljevid vseh smučišč. Celotno pobočje Vitranca, od Kranjske Gore do Planice, je prepleteno s smučarskimi progami različnih zahtevnosti. Smučišče povezuje sistem 5 sedežnic in 13 vlečnic na nadmorski višini od 800 m do 1.215 m.

Kontakt

Smučarske vozovnice lahko kupite na recepciji hotela.

Ski Kranjska Gora
Borovška cesta 103A
4280 Kranjska Gora

Prikaži na zemljevidu