Nepozabna sproščena srečanja

Zabava za zaključene družbe

Družba prijateljev, sodelavcev ali popolnih neznancev se bo odlično počutila na vsaki od naših lokacij. Ko je čas za zabavo, so pomembni ambient, dobra glasba, hrana, pijača in prijetna družba. Za prve štiri poskrbimo mi, za družbo pa vi.

Zabava za zakljucene druzbe Pub legende 2

Pub Legende

Bar v irskem slogu

V hotelu Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora vam je na voljo bar, opremljen v slogu irskega puba. Ima dva različno velika prostora: v večjem osrednjem prostoru so točilnica, plesišče in oder, manjši prostor pa je primeren za pogostitev. Lokal ima svoj vhod, tako da gostom ni treba hoditi skozi hotel. V pubu pripravljamo različne vrste dogodkov – od druženja ob pijači do večera ob izvrstni kulinariki in prijetni glasbi.

Kapaciteta

Št. sedišč: 90

Lokal sprejme: do 130 oseb

Zabave za zakljucene druzbe Disco Kompas 2

Disko Kompas

Plesna vročica

V Hotelu Kompas je na voljo disko, kjer lahko za vas organiziramo različne tematske zabave. Že imate idejo? Zaupajte nam jo, z veseljem vam pomagamo pri organizaciji nepozabne zabave. Ambient vas bo popeljal v čase disko vročice, zato si boste ob dobrih ritmih in odličnih koktajlih zaželeli preplesati vso noč.

Kapaciteta

Št. sedišč: 100

Lokal sprejme: 150 oseb

Zabave za zakljucene druzbe Konferencne dvorane restvracije 2

Konferenčne dvorane in restavracije

Večji dogodki

Potrebujete več prostora in bi radi pred zabavo imeli še gala večerjo? Potem izberite katero od naših konferenčnih dvoran ali restavracij. Namig: Ovalna dvorana bo z izhodom na teraso in čudovitim pogledom na Julijske Alpe skozi stekleno steno prava izbira za kombinacijo večerje in druženja pozno v noč.