Nazaj na Novice
Novice

Interbancario 2024: številke, bančniki in bele strmine

V tednu med 21.1. in 26.1.2024 v naših hotelih in našem kraju gostimo udeležence izjemnega športnega dogodka - Interbancario 2024, zimske evropske bančniške igre. Vsako leto se bančniki evropskih držav zberejo na enem od sodobnih evropskih smučišč, kjer cel teden tekmujejo v zimskih športih, vključno s smučanjem, bordanjem in tekom na smučeh. Verjemite ali ne, ti bančniki, ki se sicer suvereno znajdejo s številkami, suvereno izkazujejo svoj športni duh tudi na belih strminah, ne le v pisarnah. 

Medtem, ko bodo dopoldnevi obarvani tekmovalno, se bodo popoldne in ob večerih naši bančniki lahko sprostili v naših savnah in na zabavnih dogodkih spremljevalnega programa, za katere skrbimo mi, Hit Alpinea. Od plesanja ob ritmih DJ-a v pravem irskem pubu do zimskega pohoda z baklami in razvajanja brbončic ob degustaciji slovenskih vin - brez skrbi ne bo jim dolgčas. 

Vsem udeležencem in njihovim spremljevalcem želimo polno uspehov na športnem področju, predvsem pa užitkov v vsakem trenutku, ki ga bodo preživeli pri nas in z nami.