Nazaj na Novice
Novice

Jubilejna 60. Zlata lisica ponovno v Kranjski Gori

Vzdušje v Kranjski Gori se v prvih dneh januarja preveša iz prazničnega v športnega. Pod okriljem novega organizatorja, ta prestižni dogodek smučarske tekme za Svetovni pokal prinaša svež veter v našo alpsko vasico.

Tekmovalke, ljubko imenovane Lisičke, ki se bodo na belih strminah pomerile za najvišje uvrstitve 6. in 7. januarja 2024 ter njihove spremljevalne ekipe in novinarji se po večini že zbirajo v naših hotelih. Z organizatorjem tekmovanja sicer sodelujemo že vrsto let in vsi postopki nastanitve so že dodobra utečeni; tako bomo lahko res kvalitetno poskrbeli za dobro počutje vseh vpletenih v tekmovanje in doprinesli k uspešni izvedbi letos jubilejne in še posebej praznične 60. Zlate lisice.

Navdušeni smo nad tem, da lahko delimo to smučarsko pravljico s svetovnim smučarskim občinstvom, saj se nam obeta vznemirljiv vikend poln smučarskega vrveža. Če bi tudi vi želeli biti del tega občinstva imamo za vas pripravljeno posebno promocijsko ceno vstopnic za ogled tako sobotne, kot tudi nedeljske tekme. Le-te so na prodaj na recepcijah naših hotelov do nedelje 7.1.2024.