Nazaj na Novice
Novice

Kranjska Gora, 16.12.2016

Kaj je v Kranjski Gori počel Adam Malyzs? 

Med 12.12. in 16.12. je poljska agencija Neckermann v Kranjsko Goro na Ski opening pripeljala svoje agente, sodelavce in druge smučarske navdušence. Prišli so v družbi večkratnega bivšega svetovnega prvaka v smučarskih skokih in poletih, Adama Malysza. 

Center dogajanja je bila Snežna plaža za najboljšim smučarskim hotelom v Sloveniji, Ramado Resort Kranjska Gora. Povabljeni gostje so se po smučanju na umetno zasneženih progah zabavali v ritmih DJ-ja z waršavskega radia Eska, ki je redno skrbel tudi za vklope v eter in del dogajanja iz Kranjske Gore v živo prenašal poljskim poslušalcem.

Med natrpanim urnikom, ki je vključeval tudi veleslalomsko tekmo, smučanje v avstrijskem Nassfeldu in Gerlitznu, spust po Zip – linu in pogostitev v Planici si je Adam vzel tudi trenutek za občudovanje nove planiške podobe. Nad njo je seveda navdušen in priznava, da mu je kar malo žal, da na Poljskem ni podobne infrastrukture.

Direktor Hit Alpinee, Fedja Pobegajlo, je po obisku dejal: »Veseli nas, da smo partnerjem celovito predstavili ponudbo Kranjske Gore in širše okolice. Prepričan sem, da je to začetek dolgotrajnega in trdnega sodelovanja.«