Nazaj na Novice
Novice

MSP 2024 - še en svetovni dogodek letošnje zime

Po članskem svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju Planica 2023 bo dolina svetovnih prvakov gostila še FIS mladinsko svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju. V naših hotelih se že zbirajo obetavni mladi športniki, njihove ekipe ter spremljevalno osebje iz različnih držav, saj se bodo v Planici v prihodnjem tednu pomerili v smučarskih skokih, nordijski kombinaciji in teku na smučeh. Ogled tekem in vstop na prizorišče in je prost, zato vabljeni!

Organizatorji so pripravili pestro paleto spremljevalnih dogodkov dogodkov in zabavnega programa, ki bodo navduševali tako športnike, kot tudi tiste, ki želijo doživeti edinstveno atmosfero velikih tekmovanj. Poleg napetih tekem bo poskrbljeno tudi za različne spremljevalne aktivnosti, ki bodo omogočile sproščeno vzdušje in nepozabno doživetje za vse obiskovalce, naključne mimoidoče pa tudi za goste naših hotelov, saj je osrednji prireditveni oder postavljen prav v središče hotelov naše družbe, natančneje na velikem prostoru med Ramada Resort hotelom in Hotelom Kompas.

Prav vse športnike bomo med tekmovanji razvajali z udobjem naših sob in vestno bomo skrbeli, da si bod nabrali novih moči v naših hotelskih restavracijah. A prav posebej pa bomo stiskali pesti za naše mlade slovenske upe, ki se bodo potegovali za medalje. Med njimi so mladi skakalci in skakalke, ki so v preteklih letih že osvajali stopničke na mladinskih prvenstvih.